Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Turgut Öksüz, bir geleneğin devamı olarak, her sene olduğu gibi bu sene de aynı sofranın etrafında olmanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Bahçelievler Hanzade Restoran’ta Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nin ev sahipliğindeki iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Öksüz, şunları söyledi: “Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği bayrağını devraldığımız onursal başkanımız Ali Uzunay’dan sonra bu görevi yapmanın onurunu yaşıyorum. Burada özellikle üniversiteli gençlerimize değinmek istiyorum. Üniversitelilerimizde her biri alanında lider, fakültelerinde bölüm birincisi gençlerimiz var. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği olarak Uni-TS’li gençlerimizle yakından ilgileniyoruz. Geleceğimiz onlar.”

Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, davete katılan herkese teşekkür ederek, “İftar sofrasında bir arada olduğumuz gibi, şampiyonluk kutlamalarında da omuz omuza olalım. Asla silaha sarılmadan, mutluluğa kurşun sıkmadan sevincimizi yaşayalım. Yenikapı’da Trabzonsporluların katılımıyla herkese örnek olabilecek bir şampiyonluk kutlaması organizasyonu yapacağız” açıklamasında bulundu.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nin onursal başkanı ve eski Trabzonspor başkan yardımcısı Ali Uzunay, camiaların gelenekleriyle yaşadığını belirterek, “Burada köklü bir yapı var. Bizden sonra İsmail Turgut kardeşimiz başarılı işlere imza atıyor. Kendisini ve ekibini kutluyorum” açıklamasında bulundu. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nin iftarında, Basın İlan Kurumu ve Gençlik Spor Genel eski Müdürü Mehmet Atalay ile birlikte, Avukat Erdem Egemen ve Trabzon sivil toplum kuruluşları, iftara, başkan düzeyinde katılım sağladı. Haber: Aytekin Akay / Fotoğraflar: Sadullah Dervişoğlu

Editör: TE Bilisim