FUTBOLCULAR HIRS YAPTI

2010-2011 sezonunda elde ettiği şampiyonluğun ardından yeni bir şampiyonluk gçin geri sayıma geçen Fırtına’yı Şampiyonlar Ligi heyecanı da sardı. Şampiyonluk hedefine ulaşılması halinde doğrudan Devler Ligi’nde gruplara katılacak olan Trabzonspor, bu hedefine ulaşmakta kararlı. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ SERÜVENİ

Şampiyonlar Ligi’nde olmanın hem kulübe ciddi boyutta para kazandıracağı hem de prestij bakımından büyük önem taşıdığı vurgulanıyor. Avrupa’nın en prestijli turnuvasında boy göstermenin öneminin konuşulduğu Trabzonspor yeni tarihler yazma adına olukça sabırsız. En az 20 milyon euro’luk bir gelirin sadece Şampiyonlar Ligi’nden gelebileceği, şampiyonlukla beraber ekonomik anlamda daha da rahatlanacağı ifade ediliyor. 

BÜYÜK BİR GELİR OLACAK

Koronavirüs günlerinin getirdiği ekonomik zorlukların hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi ile aşılma şansı dikkat çekiyor. Özellikle böyle bir başarının transfer çalışmaları için de mali bir destek sağlanması anlamı taşıyor. Trabzonspor en son 2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde yer almış; Inter, Lille ve CSKA Moskova ile mücadele etmişti. Trabzonspor ayrıca yeni stadı Medical Park’ta da ilk kez Devler Ligi’ne gitme şansına erişmeyi hedefliyor.

BÜYÜK VİTRİN

Sezonu şampiyon tamamlaması halinde Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansı elde edecek Trabzonspor’da bu başarının büyük önem taşıdığı biliniyor. Hem kulüp hem de futbolcular için Devler Ligi’nin büyük bir vitrin olduğu kaydediliyor. Trabzonspor’da ciddi bir başarı hedefi ortada duruyor. Ligde ve kupada yoluna devam eden Bordo-Mavililer, 2 kulvarda da şampiyonluk istiyor. Öte yandan TFF Süper Kupa finalinde de yer almak isteyen Bordo-Mavililer, Şampiyonlar Ligi başarısını da ekleyerek tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşamayı amaçlıyor.
Editör: TE Bilisim