UĞURCAN’IN HATASI

Trabzonspor, Süper Lig’in 21.haftası maçında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sezonun ikinci yarısına Yeni Malatya galibiyeti ile başlayan Bordo-Mavili ekip, Sivas deplasmanına da 3 puan için gitti. Oldukça soğuk bir havada ve özellikle ikinci yarısı yoğun kar yağışı altında oynanan müsabakada Bordo-Mavili ekip çok önemli iki puan kaybetti. Bordo-Mavili ekip karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Sivasspor’un baskılı mücadelesi karşısında oyun kurmakta güçlük çeken Bordo-Mavili ekip, 20.dakikada Uğurcan’ın da büyük hatası sonrası kalesinde gördüğü golle 1-0 geri düştü.

YUSUF GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Golden sonra toparlanan Trabzonspor beraberlik için Sivasspor kalesine yüklendi. Müsabakanın 24.dakikasında Hugo’nun savunmanın arkasına gönderdiği derin topu iyi takip eden Abdülkadir Ömür tek vuruşla filelere gönderdi ve takımını 1-1’lik beraberliğe taşıdı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren yeni transfer Yusuf Erdoğan’ın 74.dakikada kalecinin üzerinden aşırtıp filelere göndermek üzere olduğu topu Camara çizgiden çıkardı. Galibiyet golü için baskı kuran Trabzonspor aradığı golü bulamayınca sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

STAT: Sivas 4 Eylül

HAKEMLER: Mete Kalkavan?, Erdinç Sezertam*, Süleyman Özay*

SİVASSPOR: Ali Şaşal**, Ahmet Oğuz**, Caner Osmanpaşa**, Camara**, Uğur**, Özkan**, Cofie**, Kerem**, Erdoğan**, Henrique** (Dk.77 Kayode*), James** (Dk.82 Yatabare*)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Peres**, Hüseyin Türkmen**, Hugo**, Denswil**, Dorukhan Toköz** (Dk.68 Berat**), Marek Hamşik** (Dk.80 Yunus Mallı*), Bakasetas**, Abdülkadir Ömür** (Dk.46 Yusuf Erdoğan**), Visca**, Cornelius** (Dk.84 Koita*)

GOLLER: Dk.20 James (Sivasspor), Dk.24 Abdülkadir Ömür (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Hüseyin (Trabzonspor), Henrique, Özkan (Sivasspor)

Editör: TE Bilisim