KENDİ REKORUNU KIRDI

Süper Ligin 39.haftasında oynanan Denizlispor maçında attığı tek gol ile takımına üç puan kazandıran Çaykur Rizespor’un Paraguaylı golcüsü Samudio takım içinde yükselen performansı ile fark yaratmaya devam ediyor. Bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Paraguaylı oyuncu Samudio, Süper Lig’de attığı 7 gol ile kendi rekorunu kırdı.

GOL KRALI OLMUŞTU!

TFF 1. Lig’de Hikmet Karaman döneminde Brezilya liginden transfer edilen o sezon TFF 1.Lig’de attığı 20 gol ile gol kralı olan Paraguaylı oyuncunun bonservisinin yüzde 50'lik kısmı dönemin Başkanı Hasan Kemal Yardımcı tarafından satın alınmıştı.

İSTEYENİ ÇOK!

Süper Lig’den Göztepe ve Gaziantep dışında lider Beşiktaş'ın da ilgilendiği Samudıo için İspanya liginden Granada ve Cadiz kulüplerinin de Paraguaylı oyuncunun menajeri ile dirsek temasında olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BÜLENT UYGUN KALMASINI İSTİYOR!

4 yıldır Çaykur Rizespor formasını giyen Samudio için Yeşil-Mavililer önümüzde ki günlerde sözleşmesine yüzde yüz zam artışı yapmayı ve kendisi ile 3 yıllık yeni bir kontrat sunmayı hedefliyor. Öte yandan Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun’un ilk isteği sözleşmesi sona eren Samudio’nun yeniden takımda kalması yönünde olduğu bilgisine ulaşıldı. ALİHAN TELATAR

Editör: TE Bilisim