TFF 2.Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon’da Altyapı ve Futbol Akademisi Sorumlusu olarak göreve başlayan Yavuz Şanver ile Altyapı ve Futbol Akademisi Gelişim Koordinatörü olarak göreve başlayan Ahmet Özen için imza töreni düzenlendi. Tesislerde yapılan törene Başkan Celil Hekimoğlu ve Başkan Vekili Suat Hekimoğlu da katıldı. Başkan Celil Hekimoğlu, pandemi dolayısı ile yaklaşık 2 yıldır Altyapıdan istedikleri verimi alamadıklarını ifade ederek, “Şimdi ise Altyapımızı daha üretken, daha başarılı bir hale getirmek için Trabzon’da en tecrübeli isim olan Ahmet Özen’i göreve getirdik. Bundan sonra Altyapıdan genç yeteneklerin fışkırmasını bekliyoruz” dedi.

Altyapı ve Futbol Akademisi Sorumlusu Yavuz Şanver de, kendisini bu göreve layık gören başta Başkan Celil Hekimoğlu olmak üzere, yönetim kuruluna teşekkür etti. Lacivert-Kırmızılı Kulüpte yeni bir yapılanma oluştuğunu ifade eden Şanver, “Hekimoğlu Trabzon FK’nın Altyapısını kurumsal bir yapıya büründürmek,  A takımımız ve Trabzon Futboluna katkı sağlaması amacı ile Altyapıda mevcut yapılanmanın üzerine yeni bir yapılanmaya gidildi. İnşallah bu yapılanmanın semeresini en kısa zamanda ilk başta Hekimoğlu Trabzon FK daha sonra da Trabzon futbolu görecektir” ifadelerini kullandı.

İmza töreninde konuşan Altyapı ve Futbol Akademisi Gelişim Koordinatörü Ahmet Özen ise, “Gerekli imkanlar, yeterli antrenmanlar, verilmesi gereken fırsatların verilmesi durumunda bu toprakların çocuklarının çok etkili ve verimli sonuçlar üreteceğine inanıyoruz. Yeni yapılanma içerisinde Üniversiteler, ilimizin profesyonel ve amatör takımlarının altyapıları ile iş birliği içerisinde olacağız. Geniş kapsamlı bir çalışma yapacağız. İnşallah bu söylediklerimizi yerine getirerek, profesyonel takımımıza yeterli sayıda ve yeterli kalitede oyuncuları üreteceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim