İLK YARI SES YOK

TFF 1.Lig’in lideri Giresunspor ikinci yarının ilk haftasında yeni stadı Çotanak Spor Kompleksi’nde Balıkesinspor’u konuk etti. İkinci yarıya galibiyetle başlamak isteyen Çotanaklar müsabakanın ilk dakikalarından itibaren baskılı oynadı. Kontrolü elden bırakmadan geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan Giresunspor, ilk 45 dakikada aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına da baskılı başlayan Giresunspor oldu.

88’DE ALTIN GOL

Rakibine çok fazla pozisyon vermeyen Yeşil-Mavili ekip, bulduğu pozisyonlarda ise gol vuruşunu bir türlü yapamadı. Son bölümlerde iyice kapanan rakibi karşısında gol için sabırlı oyununu sürdüren Yeşil-Beyazlılar, kontralarda yakalansa da bu tehlikeleri çabuk savuşturdu. Çotanaklar aradığı golü 88’de Ibrahima Balde ile buldu ve 1-0 öne geçti. Müsabakayı da bu golle kazanarak altın değerinde 3 puanın sahibi olan Giresunspor, ikinci yarıya da süper bir başlangıç yapmış oldu.

STAT: Çotanak

HAKEMLER: Yiğit Arslan**, Kemal Mavi**, Ogün Kamacı**

GİRESUNSPOR: Onurcan**, Hayrullah**, Sergen** (Dk.68 Traore**), Diarra**, Hüsamettin**, Mehmet Taş**, Nalepa** (Dk.89 Uzodimma?), Sergio Junior**, Caner** (Dk.67 Erol Can**), Eren Tozlu** (Dk.90 Sadi?), Ibrahima Balde***

BALIKESİRSPOR: Vukovic**, Uğur**, Abdulhamit**, Batuhan** (Dk.90 Biral?), Berat**, Cumali** (Dk.90 Sedat?), Serdar**, Otoo**, Anıl** (Dk.73 Doğa*), Foxi**, Oğuz** (Dk.73 Muhammed*)

GOL: Dk.88 Ibrahima Balde (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Eren Tozlu, Erol (Giresunspor), Foxi, Berat, Uğur (Balıkesirspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.90 Nalepa (oyun dışında), Dk.90 Diarra (Giresunspor)

Editör: TE Bilisim