NWAKAEME GELİŞİNE VURDU
 
Trabzonspor, Süper Lig’in 10.haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Abdullah Avcı’nın gelişinin ardından çıkılan ilk maçta BB Erzurumspor’u mağlup ederek moral bulan Bordo-Mavili ekip dün akşam da Ankaragücü karşısına galibiyet parolası ile çıktı. Fırtına ilk tehlikeli atağı 16.dakikada geliştirdi. Pereira’nın ortasında Nwakaeme’nin gelişine sert bir vuruşunda top direğin yanında auta gitti. 20.dakikada Abdülkadir Ömür, 3 oyuncuyu çalımlayarak ceza sahasına girdi, savunmanın arkasına attığı topta Afobe ofsaytta yakalandı.
 
BAKER ÖRÜMCEKLERİ ALDI
 
Bordo-Mavili ekip aradığı golü 45+1.dakikada Baker ile buldu. Abdülkadir Ömür’ün düşürülmesi sonrası kazanılan frikikte topun başına geçen İngiliz yıldız mükemmel bir vuruş yaparak adeta örümcekleri aldı. Soyunma odasına 1-0 önde giren Trabzonspor, ikinci yarıya da etkili başladı. Bordo-Mavili ekip, kontrollü oyununu sürdürürken kontrataklarla rakip kalede gol aramaya çalıştı. 90+4’te Uğurcan müthiş bir kurtarışa imza attı. Müsabakayı 1-0 kazanarak çok önemli bir üç puanın daha sahibi olan Trabzonspor, 12’ye yükselterek derin bir nefes aldı.
 
STAT: Eryaman
 
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu*, Mustafa Emre Eyisoy*, Murat Ergin Gözütok*
 
ANKARAGÜCÜ: Friedrich**, Kitsiou**, Pazdan**, Sarlija**, Pinto**, Atakan**, Voca** (Dk.74 Şahverdi*), Alper* (Dk.61 Emre Güral*), Saba* (Dk.61 Paintsil*), Orkan** (Dk.74 Luka Adzic*), Borven* (Dk.59 Boningi*)
 
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Pereira**, Edgar**, Hugo**, Marlon**, Abdulkadir Parmak**, Baker**, Abdülkadir Ömür** (Dk.89 Flavio*), Nwakaeme**, Ekuban** (Dk.84 Bilal*), Afobe* (Dk.73 Djaniny Semedo*)
 
GOLLER: Dk.45+1 Baker (Trabzonspor)
 
SARI KARTLAR: Sarlija, Kitsiou (Ankaragücü), Pereira, Semedo (Trabzonspor)
 
KIRMIZI KART: Dk.90 Pereira (Trabzonspor)
Editör: TE Bilisim