ÖNEMLİ OYUNCULARA SAHİP

Türk Milli Takımı'nı analiz eden Sportsnet.ca adlı internet sitesi, haberinde önemli detaylara yer verdi.

Haberde, Türk Milli Takımı'nın 'en önemli oyuncusu' olarak Çağlar Soyüncü gösterilirken, “Çağlar Soyüncü, Türkiye savunma hattında bulunan 4 futbolcu arasındaki en önemlisi ve oyun kurucusu. Sadece hava toplarına hakim değil, aynı zamanda topla oyunda da çok rahat biri. Oyunu arkadan etkili bir şekilde kurabiliyor” denildi.

KALESİNDE SADECE 3 GOL GÖRDÜ

Öte yandan Cengiz Ünder için 'İzlenmesi gereken oyuncu' başlığı altında, “24 yaşındaki kanat oyuncusu, dripling yapabilen ve çabukluğu ile, patlama gücüyle dikkat çeken bir isim. Ayrıca Cengiz, rakip defansın dengesini bozabilecek yeteneğe sahip, oldukça dinamik bir oyuncu” denildi. Türkiye'nin EURO 2020 eleme gruplarındaki fizik gücüne de dikkat çekilirken, “Türkiye, EURO 2020 Eleme Grupları'nda sadece 3 golü kalesinde gördü ve bu konuda Belçika ile beraber 'en iyi savunma yapan takımlardan biri' haline geldi. Son dünya şampiyonu Fransa'ya karşı etkileyici bir futbol oynadılar. çıktıkları 10 maçın 8'inde iyi sonuçlar aldılar. Türkiye, kendinden büyük rakiplerini zorlayan bir ekibe sahip” görüşlerine yer verildi.

AYNI BAŞARIYI TEKRARLAYABİLİR Mİ?

Son olarak A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş için “İkon” ifadesine yer verildi ve, “Şenol Güneş, Dünya Kupası'nda Türkiye'yi dünya üçüncülüğüne taşıdı ve ülkesi adına bir 'ikon' oldu. Şu anda kurduğu kadro, aynı altın jenerasyonu hatırlatıyor. Akıllardaki tek soru, 'yine aynı başarıyı gösterebilir mi?' olmuş durumda” yorumu yapıldı.

Editör: TE Bilisim