ADANA DEMİR’E ODAKLANIN

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 15 haftada 5 galibiyet 4 beraberlik 6 mağlubiyet alarak 19 puan toplayan ve son 3 maçından galibiyetle ayrılıp 9 puan toplayarak küme düşme hattından uzaklaşan Giresunspor, ligin 16’ncı haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Adana Demir maçı hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile başladı. Antrenman öncesi saha içerisinde öğrencileriyle bir görüşme gerçekleştiren teknik direktör Hakan Keleş, öğrencilerinden Karagümrük zaferini unutmalarını ve Adana’da ki kritik 90 dakikaya odaklanmalarını istedi.

BEŞ FUTBOLCU SINIRDA

Bir günlük iznin ardından sahaya inen Çotanaklar’da antrenmana sakatlıkları bulunan Doouglas ve Erol Can katılmazken, yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Yeşil-Beyazlılar, yenileme ve topla çalışma gerçekleştirdi. Kritik Adana Demir mücadelesi öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, Sağ bek Zeki Yavru, sol bek Aziz Behich, stoper Diarra ile orta saha oyuncuları Sankhare ile Flavio, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Adana Demir karşısında sarı kart görmeleri halinde Giresunspor’un, ligin 17’nci haftasında Çotanak Stadı’nda karşı karşıya geleceği Altay maçında forma giyemeyecekler.

İYİ GİDİŞATIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Karagümrük karşısında geriden gelerek taraftarı önünde destansı bir zafere imza atan Giresunspor’da Hakan Keleş, oynadıkları son 8 maçta 5’nci, üst üste 3’üncü galibiyetlerini hatırlatarak, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu Adana Demir maçında da sürdürmek istediklerini söyledi. Keleş, “Oyuncularımızın moral motivasyonu üst seviyede. Güçlü ve önemli bir rakiple deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselen iki takımın mücadelesi zevkli ve heyecanlı bir 90 dakikaya sahne olacak. İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim