Transferin devam edeceğini belirten Başkan Ağaoğlu, “Şu anda Trabzonspor'un yapmış olduğu transferler, Trabzonspor'un transfer limitleri içerisinde yapılan transferlerdir. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi Trabzonspor, bu bütçeyi karşılayabilecek durumda. Taraftarlarımız takdir ederler ki alınan oyuncular Trabzonspor'a çok büyük katkı verecek. Heyecan uyandıran oyuncular.

YENİ YABANCI KURALI NE OLACAK?

Ancak, Uğurcan'ın satışı hesabıyla transferlerin yapıldığı doğru değil. Trabzonspor'un transferleri devam edecektir ama ne boyutta olacağını, rakam ve oyuncu sayısını telaffuz etmek şu an mümkün değil. TFF’nin yeni getirdiği 8+6 kuralı değişmeyecek gibi duruyor. Elimiz kolumuz bağlandı. Bu nedenle transferde kartların yeniden dağıtılabileceği bir döneme giriyoruz. Hocanın önerdiği 5-6 mevki vardı. Neredeyse 4'ünü gerçekleştirmiş durumdayız. Çok uzun süren bir sürecin nihayetinde bunlar gerçekleşti.

HAMŞİK OYNAMAK İÇİN GELİYOR

Hamşik Çin'e gittikten sonra Göteborg'a geldi. Bunun tek sebebi daha sağlam bir ligde EURO 2020'ye hazırlanmaktı. Para-pul ile işi yoktu. Oyuncunun farklı beklentileri var. Hoca ile uzun süreli görüşmeleri oldu. Takımın hedefleri, hocanın beklentileri, oyun sistemi… Tamamen oynamak için gelen bir oyuncu. Hocanın oynatacağı bir sistem var. İhtiyaç doğrultusunda kullanacağı oyuncular ve onlardan beklentileri var. Trabzonspor'u bir Serie A takımı gibi göreceğiz gibi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim