CİTY İŞLERİ BOZDU

Peres, Edgar, Hugo, Trondsen, Flavio, Hamşik, Bakasetas, Nwakaeme, Diabate, Gervinho, Ekuban, Djaniny, Koita’yı kadrosunda bulunduran Trabzonspor’un tek yabancı oyuncu alma hakkı bulunuyor. 

Fırtına’nın bu hakkını da golcü transferinden yana kullanacağı biliniyor. Bu anlamda ilk hedefteki isim Norveçli golcü Alexander Sörloth. Eski golcüsü Sörloth’u Leipzig’ten 1 yıllığına kiralık olarak geri almak isteyen Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde Alman ekibi ile temasa geçmişti.

MALİ ŞARTLARDA SORUN YOK

Sörloth’un mali şartlarını yerine getirme adına sponsor desteğini hazırlayan Trabzonspor, Leipzig’in kesin kararını bekliyor. Leipzig, Sörloth’un yerine Salzburg’tan Patson Daka’yı kadrosuna katmayı hedefliyordu. Ancak Leicester City’nin Daka’yı 25 Milyon Euro’ya kadrosuna katmaya hazırlandığı öğrenildi. Bu gelişme sonrası Trabzonspor -Sörloth-Leipzig üçgeninde sürecin beklenenden uzun olacağı gözleniyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı, her şeye rağmen Sörloth konusundaki umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.
 

Editör: TE Bilisim