BONSERVİSİNİ İSTEDİ

Yabancı oyuncu konusunda bir iki hamle yapacak olan Trabzonspor tamamen yerli oyunculara yöneldi. Daha önce de gündemde olan isimler konusunda Bordo-Mavili ekip resmi adımları atmaya başladı. Fırtına, Alanyaspor’dan Efecan Karaca konusunda geri sayıma geçti. Alanyaspor’dan alacaklarına karşılık bonservisini talep eden Efecan’ı transfer etmekte kararlı olan Trabzonspor, başarılı oyuncudan gelecek haberi bekliyor.

İNDİRİM BEKLENTİSİ

Bordo-Mavili ekip ayrıca, ileride iyi bir bonservis bedeli ile gönderebileceği genç oyuncuları kadrosuna katma konusunda kararlı. Bu anlamda 1.Lig ekibi Keçiörengücü’nün 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz’ı gündemine alan Trabzonspor, Ankara ekibine teklifini yaptı. Uygun bir bonservis bedeli ile bu transferin sonuçlanması bekleniyor. Trabzonspor, Antalyaspor forması giyen Trabzonlu sağ kanat oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar için de teklif yapmış, 3,5 Milyon euro bonservis bedeli ile karşılaşmıştı. Ancak Bordo-Mavililer daha düşük bir bedelle bu transferi bitirmek istiyor.

BURSA’DAN DÖRT OYUNCU

Bursaspor’dan daha önce Emirhan Aydoğan ve Batuhan Kör’ü isteyen Trabzonspor, Yeşil-Beyazlı ekipten 21 yaşındaki sol kanat Burak Kapacak ve 20 yaşındaki sağ bek İsmail Çokçalış’ı da gündemine aldı. Transfer yasağı bulunan Bursaspor, her gelen teklifi yüksek bonservis bedelleri ile açıyor. Ancak Trabzonspor, istenen ücretlerde indirime gidilmesi halinde bu oyuncuları kadrosuna katmak istiyor. TFF’nin yabancı kuralının ardından bazı kulüplerin yerli oyuncuların bonservis ücretlerini değerinin çok üzerinde göstermesi şaşkınlık vereci boyutlara ulaşmış durumda.

Editör: TE Bilisim