SÖRLOTH BEKLENTİSİ

Marek Hamşik transferi ile bombayı patlatan Trabzonspor, golcü transferi için de geri sayıma geçti. Bordo-Mavililerde forvet konusunda listenin ilk sırasında Alexander Sörloth bulunuyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da ‘Beklemeye razıyım’ dediği Norveçli yıldızın Leipzig’deki durumu 4 Temmuz’da belli olacak. Sörloth’u yeniden kiralama konusunda Alman ekibinin kararına odaklanan Bordo-Mavili ekip alternatifleri de değerlendiriyor.

SANTANDER YOKLAMASI

İtalyan medyasından çıkan haberlere göre Trabzonspor’un gelecek yaz Seri A ekiplerinden Bologna’daki sözleşmesi sona erecek olan Paraguaylı santrfor Federico Santander hakkında bilgi aldığı öğrenildi. 30 Haziran 2022'de takımıyla mukavelesi bitecek Santander, geride kalan sezonda toplamda 5 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı.Bordo-Mavili ekip yine İtalya Seri A ekiplerinden Spezia’dan Fransız golcü M’Bala Nzola ve Polonyalı golcü Jakub Swierczok ile de ilgileniyor.

WELBECK ÖNERİSİ

Djaniny’nin gidişine göre kadrosuna 2 forvet birden katmayı planlayan Bordo-Mavili kulübe, menajerler tarafından da pek çok isim öneriliyor. Bu oyunculardan biri de; Danny Welbeck. İngiliz golcünün bonservisi elinde bulunuyor. Trabzonspor ’un oyuncuyla ilgili henüz bir tasarrufunun olmadığı öğrenilirken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararına göre hareket edilecek. Brighton forması giyen 30 yaşındaki Welbeck, Premier Lig’de çıktığı 24 maçta 6 gol attı, 3 asist yaptı.

Editör: TE Bilisim