DİREKLER İZİN VERMEDİ

Trabzonspor, 19.hafta maçında sahasında Başakşehir’i konuk etti. Sezonun ilk yarısının son haftasını galibiyetle tamamlayıp devre arasına moralli girmenin planlarını yaparak maça başlayan Trabzonspor, ilk dakikalardan itibaren oyunun hakimiyetini eline aldı. Her zaman ki gibi sabırlı oyunu ile golü arayan Bordo-Mavili ekipte Dorukhan’ın 19.dakikada ceza sahasının dışından çektiği şut üst direğe vurarak auta gitti. Karşılaşmanın 33.dakikasında bu kez Cornelius ile gole yaklaşan fırtına yine direğe takıldı. Bu dakika içinde sağ çaprazdan Hamşik mükemmel bir pas gönderdi, topu önüne alan Cornelius, kalecinin üzerinden aşırttı ancak top üst direğe vurarak oyun dışına gitti.

PENALTI DAHA NASIL OLACAK?

35.dakikada Visca’nın frikik atışında kaleci Uğurcan köşeden topu çıkardı. Müsabakanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklar vardı. Djaniny, Cornelius ve Bakasetas son final vuruşlarında bir türlü başarılı olamadı. Konuk takımın geliştirdiği tehlikeli ataklarda ise kaleci Uğurcan hata yapmadı. Müsabakanın 78.dakikasında gelişen Trabzonspor atağında Hasan Ali eliyle topu dışarı attı. Siopis’in penaltı itirazları sonrası tüm Türkiye’nin gördüğü, yüzde bir milyon penaltıyı Halil Umut Meler ve VAR Hakemi Hakan Ceylan vermedi. 90.dakikada Koita’nın ceza sahasına girip yaptığı vuruş az farkla auta gitti. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

STAT: Medical Park

HAKEMLER: Halil Umut Meler?, Mustafa Emre Eyisoy?, İbrahim Bozbey?

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır***, Bruno Peres***, Hüseyin Türkmen***, Denswil***, Trondsen** (Dk.83 İsmail*), Dorukhan Toköz** (Dk.76 Siopis**), Marek Hamşik***, Bakasetas**, Abdülkadir Ömür** (Dk.88 Yusuf Sarı*), Djaniny**, Cornelius** (Dk.76 Koita**)

BAŞAKŞEHİR: Muhammed**, Caicara**, Duarte**, Ndayishimiye**, Hasan Ali**, Mahmut**, Visca**, Aleksic**, Berkay** (Dk.73 Deniz*), Gulbrandsen** (Dk.73 Cadli*), Okaka**

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Hüseyin Türkmen (Trabzonspor), Ndayishimiye, Okaka (Başakşehir)

Editör: TE Bilisim