KOİTA İLE ÖN ANLAŞMA

Önümüzdeki sezon için şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, önceliği hücum hattına veriyor. Bu sezon gol yollarında geçen sezonun oldukça gerisinde kalan Bordo-Mavili ekip, Norveçli yıldız Alexander Sörloth’un yokluğunu fazlasıyla hissetti. Djaniny ve Afobe ile Sörloth’un boşluğunu dolduramayan Trabzonspor, önümüzdeki sezon için kaliteli ayaklarla kadrosunu güçlendirmek istiyor.

İMZA PARASI VERİLECEK

Bordo-Mavili ekip, Kasımpaşa ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Koita ile ön protokol imzalamıştı. Koita’nın dışında bir golcü daha almayı hedefleyen Bordo-Mavili ekip, son olarak Çin’de forma giyen, daha önce Porto formasıyla yıldızlaşan 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Tiquinho Soares’i gündemine almıştı. Bonservis sorunu bulunmayan yıldız golcünün imza parası ile transfer edilmesi gündemde. Diğer teklifleri de değerlendiren Soares’in Trabzonspor’a daha yakın olduğu belirtiliyor.

MISIRLI SHERİF HAZIR

Bordo-Mavililerin gündemindeki diğer golcü ise Mısırlı oyuncu Mohamed Sherif. El Ahly Kulübü her ne kadar 7,5 Milyon Dolar bonservis istese de Mısır ekibinin indirim yapması bekleniyor. Bordo-Mavililerin, Sherif ile yıllık 800 Bin Euro maaş konusunda anlaştığı belirtiliyor. Kulübün vereceği karara göre transfer şekillenecek. Bordo-Mavililerin golcü konusunda alternatifleri de hazır. Parma’dan Cornelius, Crotone’den Simy ve Oodense’de Sakala gündemdeki isimler.

Editör: TE Bilisim