PANDEMİ SÜRECİ ÇOK ETKİLEDİ

Trabzon 1. Amatör Küme ekiplerinden 1461 Soğuksuspor, yeni sezonun hazırlıklarını antrenör Sedat Sönmez yönetiminde Amatör Spor Kulüpleri Sahası’nda sürdürüyor. Hedeflerinin BAL Ligi’ne çıkmak olduğunu belirten Sönmez, “Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor fakat pandemi dönemi bizi çok etkiledi. Oyuncularımızı da çok etkiledi. Hem motivasyon hem de fiziksel anlamda bu sürecin dezavantajlarını yaşadık” dedi.

SOYUNMA ODASI VE SAHA BÜYÜK SIKINTI

En büyük sorunlarının saha ve soyunma odası olduğunu söyleyen Sönmez, “Yavuz Selim Sahası yıkıldığından beri 4 senedir Faroz Mahallesi’nde, Hızırbey Mahallesi’nde derme çatma evlerin içerisinde soyunup geliyoruz. Soyunma odamız ve duşumuz yok. Şartlarımız çok kötü. Durduğumuz evin bacası su damlatıyor. Çok büyük sıkıntılarımız var. İnşallah bir an önce Akyazı’dan da anahtarımızı alıp soyunma odamıza geçebilirsek kendi düzenimizi sağlayacağız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Amatöre en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini belirten kulüp başkanı Coşkun Öztürk ise “Yaklaşık 1,5 yıllık aradan sonra sahalara kavuşmak çok güzel. BAL Ligi hedefiyle bu sene yeni bir oluşum yaptık. Aynı zamanda altyapıya da çok önem veren bir kulübüz. Burada 180 lisanslı sporcumuz ve 6 hocamız var. Üst yapıda da 2 hocayla hemen hemen takımımızı oluşturduk. Emrullah Kokoç, Ali Şen Kandil, Tamer Altun ve Salihcan Akdeniz gibi çok tecrübeli ve değerli arkadaşlarımız aramızda. İnşallah bu sene iyi bir mücadele ederek BAL Ligi’ne çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim