KİRALIK GELEBİLİR

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması ile Süper Lig’i kasıp kavuran ve sonrasında Almanya’nın yolunu tutup 22 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Leipzig’e transfer olan Norveçli yıldız Sörloth’un yeniden Bordo-Mavili takıma dönebilme ihtimali taraftarları da heyecanlandırdı. Leipzig’de yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından Sörloth için alınacak kararı beklemeye koyulan Trabzonspor, şartların uygun olması halinde Norveçli yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

BAŞKAN DA HOCA DA İSTİYOR

Özellikle Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın son günlerde Sörloth ile ilgili, “Kim istemez ki?” şeklindeki açıklamaları Bordo-Mavilileri harekete geçirdi. Önümüzdeki sezon için şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak olan Trabzonspor’un Sörloth’u kiraık olarak transfer etmesi halinde hedefe ulaşabileceği yönünde yorumlar yapılıyor. Bordo-Mavili taraftarlar da Sörloth’un Leipzig’deki kaderini büyük bir merakla beklemeye koyuldu.

CORNELIUS BEKLENTİSİ

Trabzonspor, her ne kadar Sörloth konusunu takip etse de forvet transferi için farklı isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın listesinin ilk sırasında Danimarkalı golcü Andreas Cornelius var. Parma’da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşıldı, Parma ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Sörloth’a benzer özellikleri ile dikkat çeken Cürnelius’un transferi için geri sayıma geçildi.

Editör: TE Bilisim