Kucka Bekleniyor

Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Ses getiren transferler yapma adına en doğru zamanı bekleyen Bordo-Mavili ekip, Milan’da forma giyen Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka transferini bitirmişti. Milan ile 4,5 Milyon Euro’ya anlaşan Bordo-Mavili ekibin Kucka’ya 1 Milyon 800 Bin Euro önerdiği, Slovak yıldızın 2 Milyon 300 Bin Euro istediği öğrenildi. Macaristan kampına davet edilen Kucka’nın bugün kampa katılması bekleniyor.

Junuzovıc Gelmek İstiyor

Bordo-Mavili ekibin transferde sona geldiği isimlerden biri de Werder Bremen’de forma giyen Boşnak asıllı Avusturyalı 10 numara Zlatko Junuzovic. Başkan Usta, önceki gün Almanya’ya giderek Junuzovic için masaya oturdu. Bremen kulübü ilk etapta teklifi kabul etmedi. Ancak Junuzovic’in Trabzonspor’da oynamak istediğini belirtmesinin ardından Alman ekibi yumuşadı. Başkan Usta dün bonservis konusunda Bremen yetkilileri ile sıkı bir pazarlığa girdi. Tecrübeli 10 numaranın transferi tamam gibi.

Medel’de Son Turlar

Teknik adam Ersun Yanal’ın transfer edilmesini istediği Şilili yıldız Gary Medel transferinde de sona gelindi. İnter ile 5 Milyon Euro’ya anlaşmaya varıldı. Gary Medel ile yıllıkalacağı ücret konusunda görüşmeler devam ediyor. Arjantin ekibi Boca Juniors da Medel’i istiyordu ancak kulübün başkanı, Şilili oyuncunun yıllık ücretini karşıyacak durumda olmadıklarını açıklamıştı. Bordo-Mavili ekip, Macaristan kampında Kucka, Medel ve Junuzovic’le birlikte imza şov yapmaya hazırlanıyor.
 
Editör: TE Bilisim