GENÇLER TAT VERMEDİ

Trabzonspor yeni sezonun ilk hazırlık maçını dün TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile oynadı. Kamp yapılan Riva Tesisleri’nin sahasında oynanan müsabakanın ilk 45 dakikasına Flavio dışında tamamen genç oyuncuların ağırlıkta olduğu kadro ile sahaya çıkan Trabzonspor, Ümraniyespor karşısında etkili olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısında tek tehlikeli atağını 38.dakikada Ümraniyespor Kehinde ile buldu, kaleci Muhammet Taha gole izin vermedi. Müsabakanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.

İLK ASİST VE İLK GOL

Müsabakanın ikinci yarısına ise Trabzonspor tamamen farklı bir 11’le çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, yeni transferler Bruno Peres, Gervinho ve Fode Koita’ya da görev verirken sol bekte Trondsen de denendi. Bordo-Mavili ekip, 51.dakikada Del Valle’nin golü ile 1-0 geri düştü. Ancak yediği golden sonra rakibi üzerinde baskısını hissettiren Fırtına, yeni transferleri Peres ile Koita işbirliği beraberlik golünü buldu. 54.dakikada Peres’in yaptığı ortaya Koita iyi bir kafa vuruşu yaparak kaleci Burak’ı çaresiz bıraktı: 1-1. Bruno Peres Bordo-Mavili forma ile ilk asistini yaparken Koita da ilk golünü attı.

GOL DÜELLOSU

61.dakikada Bakasetas’ın kullandığı köşe atışında Berat iyi yükselip kafa vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu ve Trabzonspor 2-1 öne geçti. Berat da Bordo-Mavili forma ile ilk gol sevincini yaşadı. Müsabakanın 74.dakikasında köşe atışı kazanan Ümraniyespor, Fuat’ın golü ile skoru 2-2 yaptı. 79.dakikada Fuat’ın golüne yine engel olamayan Trabzonspor 3-2 geri düştü. 82’de Nwakaeme’nin ortasında Bakasetas kafa golü ile skoru 3-3 yaptı. 84’te Nwakaeme mükemmel bir pas yaptı, Gervinho bu ikramı geri çevirmedi ve takımını 4-3 öne geçirdi. 90’da Hugo, Bakasetas’ın köşe atışında yaptığı kafa vuruşu ile skoru 5-3 yaptı.

SAHA: Riva

HAKEMLER: Onur Özütoprak**, Emre Akkaya**, Efe Korkmaz**

TRABZONSPOR: Muhammet Taha** DK.46 Arda Akbulut*), Serkan Asan** (Dk.46 Bruno Peres**, Hüseyin Türkmen** (Dk.46 Edgar**), Atakan Gündüz** (Dk.46 Hugo**), Faruk Can** (Dk.46 Trondsen**), Tunahan Ergül** (Dk.46 Bakesatas***), Abdulkadir Parmak** (Dk.46 Berat***), Flavio** (Dk.46 Yunus Mallı**), Yusuf Sarı** (Dk.46 Gervinho***), Salih Kavrazlı** (Dk.46 Nwakaeme***), Koray Kılınç** (Dk.46 Fode Koita***)

ÜMRANİYESPOR: Burak**, Vrsajevic** (Dk.46 Emre Nefiz**), Mustafa Eser** (Dk.46 Yiğithan**), Glumac** (Dk.46 Alim**), Yunus Emre Gedik** (Dk.46 Ercan**), Serkan** (Dk.58 Fofana?) (Dk.77 Mustafa Karagöz*), Yunus Emre Mertoğlu** (Dk.46 Oğuz**), Yusuf Emre Gültekin** (Dk.46 Gökhan Süzen**), Onur** (Dk.46 Del Valle***), Tahsin** (Dk.51 Muammer**), Kehinde** (Dk.46 Fuat**)

GOLLER: Dk.51 Del Valle, Dk.74 ve 79 Fuat (Ümraniyespor), Dk.54 Fode Koita, Dk.61 Berat, Dk.82 Gervinho, Dk.84 Bakasetas, Dk.90 Hugo (Trabzonspor)

Editör: TE Bilisim