ÇEYREK FİNALDE ELENDİK YİNE BAŞA DÖNDÜK

Başkan Saral, “2020-21 sezonu öncesi Başkan adayı olmamış Ofspor olağan kongresi ise yapılamamıştı. Ancak resmen teslim edemediğimiz için takımı yine de lige hazırlamıştık. Sonunda kimsenin aday olmadığı başkanlık yine bana kalmıştı. İster istemez yeniden kolları sıvadık. Yavaş yavaş şekillenen yönetim kurulumuz; kongrelerin pandemi nedeniyle yapılamamasından resmiyet kazanamadığı halde sonuna kadar kulübün yanında oldular... Gelinen süreçte bir sezon daha geride kaldı. Play-Off elemelerine kaldığımız halde çeyrek finalde elenip yine başa döndük..

HAYAL KIRIKLIĞINDAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLERİZ

Ofspor için esas hedef olan 2.Lig’e yükselmenin gerçekleşmemesi halinde bunun bir başarı sayılamayacağını takımımızla sürekli paylaştık. Bu anlamda yönetim kurulu arkadaşlarım, teknik heyet, idari personel ve futbolcu grubumuz yaşadığımız ve yaşattığımız hayal kırıklığından dolayı çok üzgünüz. Of gerçekten çok güçlü bir camia ancak bu gücünü Ofspor için harcamaktan imtina ediyor. Bizim arkamızda sınırsız hatta sınırlı bir valilik, kaymakamlık veya belediye imkanları yok. Cebimizde de aklanacak para yok. Her zaman yönetici katkıları ve imece usulü herkese ulaşarak 5-10 bin TL değerinde reklam ve yardım alabilmek ve bunlarla 5 milyonluk bütçeyi yönetmek durumundayız.

GELİRLER DÜŞTÜ, GİDERLER ARTTI

Maalesef bu sezon da bazı gözümüzde büyüttüğümüz iş insanları yanı sıra kulübe talip olup, bir süre sonra “sana destek verelim” diyerek son anda çekilenlerin de geçmişte olduğu gibi yine hiç katkı vermediğini de gördük. Son 3 yıldır Çaykur desteği alamadık. Kaybımız yaklaşık 1 milyon TL. 3 sezon Sürmene’de oynadık, stadyum reklam ve kombine kaybımız tahmini 1 milyon. Her maç öncesi Covid testleri yıllık maliyet 300 bin eklendi, Devlet sigorta teşviğini ve altyapı fonuna aktarılan stopaj iadesini kaldırınca yaklaşık 200 bin daha giderimiz arttı. Gelirler düşüyor, giderler artıyor, velhasıl borç büyüyor, yük ağırlaşıyor...

HERKES OFSPOR İÇİN EL ELE VERMELİ

Sevgili Ofsporlular.. Buradan bir kez daha söylüyorum. Eşit şartlarda yarışabilmek bir yana, yaşayabilmek için Trabzon Valiliği, Büyükşehir Bld., Of Kaymakamlığı ,Of Belediyesi el ele vermeliyiz. Milletvekillerimiz sadece Ofspor için değil Trabzon futbolu için neler yaptıklarını, ne destek verdiklerini sorgulamalı. Ayrıca milletvekili, bakan, bürokrat olduğunda Oflu diye gurur duyduğumuz herkes Ofspor için bugüne dek neler yaptıklarını veya yapabileceklerinin sorusunu kendilerine sorsunlar. Başkanlıkta 9 yılım bitti, kimler neler yapmış, kimler neler yapabilir ezberimde. Bütün samimiyetimle söylüyorum sorun ben isem çözümü en kolayı, değilsem bunu hissettirmeyin varlığınızı hissettirin...” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim