Sağlıklı Yaşama Kavuşuyorlar
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilenspor malzemelerini düzenlenen dağıtım töreniyle okullara ihtiyaçlarına göre dağıttı. Müdür Kabahasanoğlu yaptığı konuşmada, “ Öncelikle okullarımızın ihtiyacı olan spor malzemelerini ilçemize kazandıran Sayın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız İhsan Selim Baydaş’a ve bunların kazandırılmasında aracı olan İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat’a öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.

Ben inanıyorum ki her öğrencimize daha çok spor malzemesi ve spor yapma imkânı sağlanacak. Yavrularımız hem spor yapacak hem enerjilerini atacak hem de daha sağlıklı yaşama kavuşacaklar. Daha da önemlisibelki de geleceğin milli sporcularına katkı vermiş olacağız. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Tekrar bu imkânı sağlayan herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 
Malzemeler Dağıtıldı
 
Of HMB Ulusoy MTA Lisesinde yapılan spor malzemesi dağıtım töreninde 250 adet futbol topu, 100 adet voleybol topu, 100 adet basketbol topu ve 40 adet hentbol topu olmak üzere toplam 490 adet top imza karşılığı okul müdürlerine teslim edildi. Malzeme dağıtım töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Adnan RAMOĞLU
Editör: TE Bilisim