ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerinin önceki gün kapanış töreni düzenlendi. Çotanak Spor Kompleksinde düzenlenen etkinliğe Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sinan Işık, Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri, Sanayispor Kadın Futbol Takımı, Giresunspor Hentbol Takımı ve genç sporcular katıldı.

SPORA ÖNEM VERMELİYİZ

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, sporda başarıyı yakalamak için amatör sporlara daha fazla önem verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bulut, konuşmasında, “Giresun’da an itibariyle 113 spor kulübü, 2000’i faal olmak üzere 28 bin 345 lisanslı sporcu, 25 branşta ilk kez antrenörler eşliğinde sporla tanışan yaklaşık 10 bin çocuğumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı spor okullarında spor yapma imkanına sahip olmuştur. Spor dallarında başarıyı yakalayacaksak bunun yolu da mutlaka amatör sporlara daha fazla önem vermekten geçiyor” ifadelerine yer verdi.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmanın ardından Giresun Valiliğinin amatör kulüplere destek amaçlı yaptığı malzeme yardımları, Vali Ünlü tarafından amatör kulüplere teslim edilmek üzere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcilerine verildi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sinan Işık, amatör kulüplere yaptığı yardım ve destekten dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: TE Bilisim