Kaybedecek Zaman Yok

Ancak teknik adam RızaÇalımbay, tatil yapmak yerine transfer çalışmalarını sürdürecek. Önceliği savunma hattına veren Bordo-Mavili ekibin gündeminde birçok isim var. Ancak öne çıkan iki isimden biri Marsilya’dan Doria diğeri de Panathinaikos forması giyen Rodrigo Moledo.

Usta İle Çalımbay Buluşuyor

Trabzonspor'un ilgilendiği Doria'yı kulübü Marsilya’nın bedelsiz olarak kiralık vermeye hazır olduğu iddia edildi. Sezon başında Marsilya’dan Hubocan’ı kiralayan Trabzonspor, savunma hattını kaliteli isimlerle güçlendirmek istiyor. Teknik adam Rıza Çalımbay’ın düşündüğü isimlerden biri olan Rodrigo Moledo için de girişimler sürüyor. Teknik adam Rıza Çalımbay ile Başkan Muharrem Usta’nın bir araya gelip son detayları görüşeceği öğrenildi. 

Yeni Transfer Güç Katar

Teknik adam Rıza Çalımbay da Karabük maçının ardından transfer istediğini yineledi. Çalımbay, “Mevcut oyuncularıma da güveniyorum. Oyuncularımızın hepsini tanıyorum. Onları mutlaka devre arası daha iyi duruma getireceğiz. Yönetimimizle konuşacağız. Yapabilirsek 3-4 iyi transferle takımımızı daha da güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Biz mevcut kadroyla da gerekirse yolumuza devam ederiz. Kulübümüzün sıkıntısı olursa transfer bize faydadan çok zararı olabilir. Yapabilirsek de takımımıza güç katarız” dedi.
 
Editör: TE Bilisim