Nefesler Tutuldu

Özellikle bonservisi elinde olan oyuncular değerlendirildi. Ancak bu oyuncuların talep ettikleri yıllık ücretler yönetimin geri adım atmasına neden oluyor. Özellikl Porto’dan ayrılan 25 yaşındaki Meksikalı stoper Diego Reyes’in 1 Milyon 750 Bin Euro yıllık ücret talep etmesi nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin iyice düştüğü belirtildi.

Reyes Yüksek Uçtu

Alman ekibi Hamburg’ta forma giyen Mergin Mavraj, Trabzonspor’a gelebilme adına fedakarlık yapıyor. Ancak Trabzonspor, 32 yaşındaki oyuncu için bonservis ücreti ödemeye sıcak bakmıyor. Bu konuda görüşmeler sürüyor. Bonservisi Malaga’da olan Bakary Kone’nin kiralanması gündemde. İspanyol ekibi ile ve Kone ile görüşmeler devam ediyor. Almanya’da Hoffenheim forması giyen Bosnalı stoper Ermin Bicakcik için resmi teklifler yapıldı. Hem oyuncunun hem de kulübünün kararı bekleniyor. Stuttgart forması giyen 26 yaşındaki Marcin Kaminski de gündemdeki isimlerden biri.

Kiralık Olabilir

Polonyalı oyuncunun Trabzonspor'a gelmeyi çok istediği öğrenilirken, kulübünün de makul bir teklif karşılığında futbolcuyu bırakabileceği öğrenildi. Kulübü ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Kaminski için girişimler devam ediyor. Ayrıca kiralık olarak transfer edilmesi gündemde olan oyuncular da var. Sunderland’ten Papy Djilobodji bir süre önce gündeme gelmişti. Senegalli stoper, Sunderland’ın yeni sezon kamp kadrosunda yer almıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, hem ucuz hem de kaliteli iki stoper transferi yapacaklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu.
 
Editör: TE Bilisim