İngiliz oyuncu böylece bu sezon Süper Lig'de 4 asist yaparken bu pasların üç tanesinde golleri Alexander Sörloth kaydetti. Sturridge ayrıca Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 2 gol atmıştı. Yıldız futbolcu Süper Lig'de toplamda 247 dakika forma gidi. İngiliz futbolcunun bu performansı sosyal medyayı da salladı. Trabzonspor taraftarı Sturridge ile ilgili bir çok paylaşımda bulundu.

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi..

Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 3-1'lik skorla kazandı..

Bordo-mavililerde maçın yıldızlaşan isimlerinden biri de Sturridge oldu..

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Sörloth, 25. dakikada Nwakaeme ve 45. dakikada Yusuf Sarı kaydetti. Antalyaspor'un tek sayısını ise 17. dakikada Celustka kaydetti..
Bordo-Mavililerde 4 maç sonra yeniden ilk 11'e dönen Sturridge ise 59 dakika sahada kaldı..

Taraftarın Gönlünde Taht Kurdu

Özellikle oyundan çıkarken yakın köşeden çıkmayan oyuncu bu sırada hem Antalyaspor futbolcuları ve taraftarlarıyla tartışma yaşasada bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kurdu.

Üzerine atılan yabancı maddeleri hakeme gösteren ve bu nedenle taraftara yakın gitmek istemeyen oyuncu yedek kulübesine gelince maç yeniden başladı..

9 dakika sahada kalan İngiliz oyuncu, istatistiklere göre bu sürede toplam 29 kez topla buluştu. Sahada kaldığı sürede hem Sörloth'un, hem de Nwakaeme'nin attığı gollerin asistini yapan oyuncu girdiği 8 ikili mücadelenin 5'ini de kazandı.

Sturridge, Trabzonspor formasıyla çıktığı 6 Süper Lig maçında toplam 6 maçta 227 dakika sahada kalırken 2 gol ve 4 asiste imza attı.

Bu sonuçla Sturridge 37 dakikada bir ya gol atıyor ya da golün hazırlayıcısı oluyor.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Trabzonspor'un İngiliz futbolcusu Sturridge'nin bu performansı taraftarlar tarafından da ayakta alkışlandı.

Bordo-mavili taraftarlar Sturridge ile ilgili bir çok paylaşımda bulundu..
 
Editör: TE Bilisim