HAREKETLİ SAATLER

Son olarak Yunan ekibi Volos NPS takımında forma giyen Portekizli Renato Santos'u takibe alan Giresunspor, 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmakta kararlı. Daha önce İspanya La Liga deneyiminin bulunmasından ötürü de tercih edilen Santos’un bonservis sorunu da bulunmuyor. Teknik direktör Hakan Keleş’in istediği isimlerden biri olan Portekizli oyuncunun maliyetinin düşük olması halinde transferine kesin gözüyle bakılıyor.

YABANCI KALECİ DÜŞÜNCESİ

Kaleci transferine de yönelen Çotanaklar daha önce Kasımpaşa’dan ayrılan tecrübeli eldiven Ramazan Köse ile ilgileniyordu. Ancak Yeşil-Beyazlıların tecrübeli bir yabancı kaleci alma düşüncesinin de olduğu gelen bilgiler arasında. Bu doğrultuda girişimlerin sürdüğü belirtildi. Çotanaklar, Trabzonspor’dan ayrılan sağ bek oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi’yi gündemine almıştı. Ancak bu oyuncunun talibinin çok oluşu ve maaş talebinin yüksek olmasından ötürü Kamil Ahmet isminin bekletildiği öğrenildi.

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANIYOR

Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen ve geride kalan sezon Belçika ekibi Club Brugge’de kiralık olarak forma giyen 35 yaşındaki Faslı sağ kanat oyuncusu Nabil Dirar ile de ilgilenen Giresunspor, Gençlerbirliği’nden Sefa Yılmaz, Antalyaspor’dan Orgill, Gaziantep’ten ayrılan Güray Vural, Denizlispor’dan ayrılan Angelo Sagal’ı da listesinde tutuyor. Görüşmelerin sürdüğü yakın zamanda anlaşılan isimlerin duyurulması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim