TELLO BOMBASI

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını erkenden bitirme adına kolları  sıvayan Trabzonspor’da çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın verdiği raporlar doğrultusunda girişimlerini sürdüren Bordo-Mavili ekip, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis’in 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Cristian Tello’yu gündemine aldı. Kariyerinde Barcelona, Porto ve Fiorentina gibi kulüplerde forma giyen Tello'nun, maliyetinin yüksek olmasına rağmen Bordo-Mavili ekibin bu transferde tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

Bordo-Mavili ekip, Real Betis ile masaya otururken 5 Milyon Euro bonservis bedeli ile karşılaştı. Daha sonra bu rakamı 4 milyon Euro'ya indiren Betis Kulübü, Trabzonspor'un rakamı biraz daha düşürme teklifini ise henüz kabul etmedi. Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda bir oyuncu için limitleri zorlama kararı almıştı. Bu oyuncu Cristian Tello olacak. Şu an için Real Betis ile görüşmeler sürüyor. Real Betis yönetimi ikna edildikten sonra oyuncuyla görüşmeler başlanacak. Abdullah Avcı'nın bu transferi çok istediğini öğrenildi.

CORNELIUS GÜN SAYIYOR

Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor önümüzdeki sezon aynı sorunlarla karşılaşmamak adına hücum hattını güçlendirmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın listesinin en üst sırasında yer alan Danimarkalı golcü Andreas Cornelius için pazarlıklar sürüyor. Geçtiğimiz hafta İtalya’ya giden ve önceki gün Türkiye’ye dönen Bordo-Mavili heyet, transferde önemli bir mesafe kat etti. Parma ile yapılan pazarlıklarda İtalyan ekibi 5 Milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

Trabzonspor ise 4 Milyon Euro verebileceklerini iletti. Transferin Trabzonspor’un istediği şartlarda sona ermesi bekleniyor. Seri A’ya veda eden Parma’da yola devam etmek istemeyen Cornelius’un da Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakması Bordo-Mavililerin elini güçlendiriyor. Cornelius transferinin mutlu sonla noktalanması adına teknik direktör Abdullah Avcı’nın da gözü kulağı, gelecek olan müjdeli haberde. Cornelius transferi halinde Trabzonspor’un hücum gücünün artacağı konuşuluyor.

ÇEKİL ARADAN MILAN

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Torino'dan Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou için İtalyan devi Milan da devreye girdi. İtalyan basınının iddiasına göre oyuncuyla Milan da ilgileniyor. Corriere dello Sport'un haberine göre savunma hattına takviye yapmak isteyen Milan, kontratının bitmesinin avantajıyla N'Koulou'yu kadrosuna eklemek istiyor. Oyuncuyla Trabzonspor'un da ciddi şekilde ilgilendiği belirtiliyor. 2018'de 3.5 milyon Euro karşılığında Lyon'dan Torino'ya transfer olan 31 yaşındaki stoper, bu sezon takımıyla 18 maça çıkarken 1 de gol atmayı başardı.

Editör: TE Bilisim