SICAK SAATLER

Yerli kontenjanından ötürü Adana Demirspor’dan Samet Akaydın’ın daha önce gündemine alan Bordo-Mavili ekip, Başkan Murat Sancak’ın ‘Göndermeyi düşünmüyoruz” açıklamasından sonra yabancı isimlere yönelmişti. Ancak Samet Akaydın konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.

SANCAK’TAN İZİN İSTEDİ

Adana Demirspor, Trabzonspor’dan Yunus Mallı’yı gündemine alınca takas formülünün hayata geçirilmesi adına görüşmelerin yeniden başladığı gelen bilgiler arasında. Trabzonlu olan ve son oynanan Fenerbahçe maçı sonrası galibiyeti otobüste kolbastı oynayarak kutladığı gözlenen Samet Akaydın’ın da Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan ‘İzin verirseniz memleketimin takımında oynamak istiyorum. Bu fırsat bir daha gelmeyebilir” diyerek izin istediği öğrenildi.

GİGOT ÖNE ÇIKTI

Samet Akaydın transferinin gerçekleşmemesi halinde Bordo-Mavililerin rotası yeniden yurt dışı olacak. Trabzonspor, Spartak Moskova’dan Samuel Gigot, Tigres’ten Carlos Salcedo ve Hertha Berlin’den Dedryck Boyata’yı gündeminde tutuyor. Bu isimlerden en öne çıkan isim Spartak Moskova forması giyen Fransız stoper Samuel Gigot. Bordo-Mavili ekip sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gigot’u uygun bir ücret karşılığı alabilmenin planlarını yapıyor.
 

Editör: TE Bilisim