Önümüzdeki sezon için Balıkesirspor’dan Rahmi Anıl Başaran ve Aly Malle’yi renklerine bağlayan Trabzonspor, kadrosunu gençleştirmeye devam ediyor. Balıkesirspor’un eski teknik direktörlerinden Ali Tandoğan, Trabzonspor’un Rahmi Anıl Başaran ve Aly Malle transferlerini değerlendirdi. Fanatik’e konuşan Tandoğan, özellikle Aly Malle’nin piyango etkisi yaratacağını iddia etti.

ENTERESAN BİR OYUNCU

Tandoğan, “Malle çok enterasan bir oyuncu. Biraz tecrübe eksikliği var ama çok süratli ve devamlılığı olan bir futbolcu. Maçı 90 dakika oynayabiliyor. Eğer ki birazcık Trabzonspor’un hamurunu alır, ekmeğini yerse bambaşka bir seviyeye gelir. Trabzonspor, Malle’yi transfer ederek, avantajlı bir futbolcu almış oldu. Piyango etkisi yaratır” diye konuştu

KUVVETLİ VE SPRİNTER

Rahmi Anıl Başaran’ı da değerlendiren Tandoğan, “Anıl da genç ve gelecek vadeden bir oyuncu. Öğrenmeye çok açık, çok kuvvetli ve sprinter bir oyuncu. Gol vuruşları da oldukça iyi. Gezen bir santrfor olduğu için kanatlarda ve forvet arkasında da rahatlıkla oynar. Onun elinden ben tuttum, ben oynattım. İlk senesinde de 7 gol attı. Üstüne koyarak devam etmesi lazım. Performansını yükselttiği takdirde 2-3 sene içerisinde Trabzonspor’da oynar” dedi.

ŞİMDİ DE SERDAR

Bu arada Trabzonspor, Balıkesirspor’dan üçüncü transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Fırtına, Balıkesirspor’un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar Güncü için prensip anlaşmasına vardı. Bu görüşmeleri Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı da doğruladı. Dağlı, “Serdar için Trabzonspor’un yanı sıra birkaç kulüple daha görüşüyoruz. Ancak önceliğimiz Trabzon” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilisim