İstanbul’daki Trabzon Kültür Derneği’nde Trabzonsporlu eski yöneticiler Erdal Atalay, Bülent Akyazıcı, Hayrettin Hacısalihoğlu ve Cahit Erdem ile birlikte bazı davetliler TFF Başkanvekili Mehmet Baykan ile yemek yemişti.  Bu yemek Trabzonspor taraftarları tarafından tepkiyle karşılanırken dernek 2. Başkanı Erdal Atalay Baykan’ı kendisinin davet ettiğini ve masada Trabzonspor’a yönelik herhangi bir mevzunun konuşulmadığını açıklamıştı.
 
 Bu yemek sonrasında Trabzonsporlu bazı taraftar gruplarının masada bulunan yöneticilerle ilgili harekete geçerek üyelikten çıkarılmasıyla ilgili imza toplamaya başladığı öğrenildi.   
 
Mehmet Baykan gibi tescilli Trabzonspor düşmanı ve aleyhtarı Göksel Gümüşdağ'ın emir eri tüm platformlarda Trabzonspor aleyhine çalışan kişilerle Trabzonspor eski yöneticileriyle yemek yemesi bardağı taşırdı. Trabzonspor taraftarları böyle  bir dönemde Trabzonspor'a haksızlığın mimarıyla aynı masayı paylaşması müthiş tepki çekti.

Yemeğe katılan Trabzonspor eski yöneticilerinin Trabzonspor düşmanlarıyla aynı masada poz vermesi bugünkü yöneticilere nazire yaptığına dikkat çeken taraftarlar imza toplamaya devam ederken 'bu yemek asla sıradan  bir yemek değildir.

Herkes sorumluluğunu bilmelidir. Trabzonspor'a yıllarca haksızlık yapan insanlarla bir araya gelmek Trabzonspor'a ihanettir dediler. 

Trabzonspor ile Baykan arasında yaşanan gerilimin ardından Mehmet Baykan’ın kendisini aradığını ifade eden TFF eski yöneticisi Erdal Atalay, “Mehmet Baykan Trabzonspor olayları gündeme geldiğinde beni arayıp “İstersen başka yerde yiyelim, sizin için sorun olmasın” dedi.
 
Ben de “Dostumla yemek yiyeceğim hesabını veremeyeceğim kimse yok” dedim. Masada Mehmet Baykan’ın Trabzonspor ile olan sorunlarıyla ilgili ise hiçbir konu olmadı. Klasik bir dost sohbetiydi.
 
Editör: TE Bilisim