O SENE BU SENE

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor şampiyonluk yolundaki mücadelesini sürdürüyor. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Yeşil-Beyazlı ekipte moraller üst düzeyde. Taraftarlar da 44 yıllık Süper Lig özleminin son bulacağına yürekten inanıyor. Şampiyonluktan umudunu yitirmeyen Çotanaklar, takımın yanında olduklarını belirterek kararlılık mesajı verdi.

Onur Aydın: 45 yıllık hasret son bulacak. O sene bu sene olacak.

Yılmaz Pospor: Bu iş bitti, bu sene o sene. Hem de puan farkı ile şampiyon.

İbrahim Yılmaz: Bu iş tamamdır.

Okan Bayram: Her maçı farklı farklı analiz edip maç maç hareket ederek ve sanki diğer takımlarla aynı puandaymış gibi hareketle o sene bu sene olur ve şampiyon oluruz.

Yalçın Şirin: O sene bu sene. Süper Lig bekle çotanaklar geliyor.

NEREDEYSE HER AĞIZDAN TEK SÖZ

Temel Demir: Bu sene Play-Off oynamayacağız doğrudan çıkacağız. Matematiksel olarak gidişat birincilikle bitirmeyi gösteriyor. Önümüzdeki haftalar çok kritik, maçlar zorlu geçecek. İstanbul, Altay, Tuzla, Ümraniye 4 tane takım. İstanbul maçını alırsak direkt şampiyonuz. Giresunspor’umuza başarılar dilerim.

Yavuz Genç (muhtar): Hala net bir şey diyemiyorum ama İnşallah bu hasret biter.

Volkan Kara: Rehavete kapılmadan kayıpsız devam edersek Giresunspor 46 yıllık özlemi son bulur. Bir de şehrin kenetlenmesi lazım. Giresunspor bayraklarını esnafların dükkanlarında, evlerin balkonlarında asması lazım...

 SÖYLEŞİ:  SEDAT KARAKAYA 

Editör: TE Bilisim