YİNE UNUTULMAYACAK

Süper Lig şampiyonluğunu iki hafta önce ilan eden ve tarihi yeniden yazan Trabzonspor’da kutlamalar büyük bir coşkuyla devam ediyor. 

Antalyaspor maçı sonrası Trabzon Meydan Parkı’nda düzenlenen kutlamalarda yaşanan coşku dünyanın gündemine oturmuştu. Milyarlarca kez izlenen görüntülerle ilgi odağı olan Trabzonsporlu taraftarlar bugün de İstanbul’da gövde gösterisi yaptı. Trabzonspor’un binlerce taraftarı, İstanbul Yenikapı Miting Alanı’nda yine unutulmayacak bir kutlamaya imza attı.

GECEYİ AYDINLATTILAR

Erken saatlerden itibaren alanı doldurmaya başlayan Bordo-Mavili taraftarlar, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde miting alanına alındı. İstiklal Marşı okuyarak yapılan açılış sonrası binlerce taraftar kurulan podyum etrafında sahne alan sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Geç saatlerde ise müthiş görsel şovlarla coşan Bordo-Mavili taraftarlar, havai fişek gösterisi ve meşalelerle adeta İstanbul’u aydınlattı.

GÖVDE GÖSTERİSİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerin de katıldığı kutlamalar gövde gösterisine dönüştü. 7’den 70’e herkes büyük bir coşkuyla Trabzonspor’un şampiyonluğu kutlarken, Trabzon’a farklı gözlerle bakanlara da büyük bir mesaj göndermiş oldu. Yıllarca ayak oyunlarıyla önü kesilen Trabzonspor bu kez sabırla, azimle, kenetlenmeyle şampiyonluğa ulaşmanın keyfini çıkarıyor. Altay maçı sonrası kupa töreniyle birlikte kutlamalar artarak devam edecek.
 

Editör: TE Bilisim