Rodallega Attı

Son iki maçından beraberlikle ayrılarak zirve yarışında yara alan Bordo-Mavili ekip, Bursaspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Bordo-Mavili ekip, oyuna kontrollü başladı. İlk dakikalarda Bursaspor’un baskısı vardı. 

15.dakikadan sonra Trabzonspor oyunda kontrolü eline aldı. Müsabakanın 25.dakikasında Rodallega’nın golü ile Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Olacak Şey Değil

Müsabakanın ikinci yarısı müthiş bir tempoya sahne oldu. Bordo-Mavili ekip, 53.dakikda Burak Yılmaz ile mutlak bir pozisyonda golü bulamadı. 

Bu dakikadan sonra Bursaspor’un baskıları arttı. 69.dakikada Onur Kıvrak, önce Latovlevici’nin daha sonra Sakho’nun pozisyonunda mutlak golleri önledi. Aynı dakika içinde yine Sakho’nun şutunda Onazi çizgiden çıkardı. İnanılmaz bir baskı yiyen Trabzonspor 88’de Lima’nın golüne engel olamadı. 90 dakika 1-1 sona erdi.

STAT: Şenol Güneş SK Medical Park

HAKEMLER: Alper Ulusoy**, Cem Satman**, Volkan Ahmet Narinç**

TRABZONSPOR: Onur Kıvrak***, Pereira**, Toure**, Hosseini**, Novak**, Abdülkadir Ömür** (Dk.74 Kucka*), Onazi**, Jose Sosa***, OlcayŞahan**, Rodallega*** (Dk.82 Amiri*), Burak Yılmaz** (Dk.71 Ekuban*)

BURSASPOR: Okan**, Barış**, Chedjou***, Ertuğrul***, Umut**, Badji**, Aytaç Kara** (Dk.85 Umut Nayir*), Burak* (Dk.46 Saivet*), Tunay* (Dk.59 Lima**), Latovlevici***, Sakho***

GOL: Dk.25 Rodallega (Trabzonspor)  Dk.87 Lima

SARI KARTLAR: Burak, Sosa (Trabzonspor), Ertuğrul (Bursaspor)
 
Editör: TE Bilisim