BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

2021/2022 Sezonunda Giresun Erol Aksu Süper Amatör Ligi Şampiyonu Tireboluspor oldu. 1957 Espiye ile yarışan ve geçen hafta rakibini mağlup ederek turu son maça bırakan Tireboluspor, dün Bulancak Ek Sahada İhsaniyespor ile oynadığı karşılaşmayı da 3-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk maçına yine binlerce taraftarı ile çıkan Tireboluspor net bir galibiyet alarak Espiye’nin önünde şampiyonluğu kucakladı. Mavi-Beyazlılar, şampiyonluk kupasını Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap’ın elinden alırken, maçtan sonra sahaya inen taraftarlarıyla büyük sevinç yaşadı.

BAŞKAN TAKIR’DA İZLEDİ

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır’ın da izlediği maçın ardından kupasını alan Tireboluspor’da kaptan futbolcular yöneticiler ve büyük emekler veren Başkan Adem Kemal büyük mutluluk yaşadılar.

Devre arasındaki takviyelerle fark yaratan Tireboluspor bu transferlerin karşılığını da şampiyon olarak aldı. Tireboluspor şimdi BAL Ligi finalinin hazırlıklarına başlayacak ve aynı ciddiyetle birlikte yoluna devam edecek. Mavi-Beyazlılar, BAL yolunda Görele veya Bulancak ile oynayacağı baraj maçını bekleyecek.

SON BİR FİNAL

Sezonu 38 puanla şampiyon tamamlayan Tireboluspor’da taraftarlar da sezon boyunca Mavi-Beyazlı kulübe büyük destek verdi. Taraftarlara teşekkür eden Tireboluspor, resmi sosyal medya hesabından, “Tireboluspor’umuzu sezon boyunca yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, seyircilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını ifade eden Tireboluspor Başkanı Adem Kemal, son bir final maçlarının kaldığı söyledi. Kemal, “Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak bizim en büyük hedefimiz. Son bir final maçımız kaldı. İnşallah başaracağız” dedi.

SAHA: Bulancak

HAKEMLER: Murat Başar Arslan***, M. Can Onuk***, Serkan Kol***.

İHSANİYESPOR: Atakan** (Akın*), Telat**, İlhan**, Ekrem* (Eren*), Cevat**, Mehmet**, Muhammet**, Hüseyin**, Serkan**, Selim**, Kadir**

TİREBOLUSPOR: Ahmet***, H. İbrahim***, Hasan***, Erdoğan***, A. Hasan***, Batuhan***, Numan***, Çetin****, Burhan***, Mert Can***, Ahmet Acar***

GOLLER: Dk. 15 ve 50 Çetin, Dk. 78 Mert Can (Tireboluspor)

LÜTFİ YEŞİL

Editör: TE Bilisim