ÖKSÜZOĞLU’NDAN RADİKAL KARAR

TFF Merkez Hakem Kurulu’ndan Zekeriya Alp’in istifasından sonra göreve getirilen Serdar Tatlı Başkanlığı’ndaki yeni kurulda 6. Bölge Sorumluluğuna gelen Hikmet Öksüzoğlu, radikal bir kararla camiada çok sevilen genç isim Ali Şükrü Beldüz’ü Trabzon İl Hakem Kurulu Başkanlığına atayarak değişikliğe gitti.

BELDÜZ HAK ETMİŞTİ

Yaklaşık 22 yıllık hakemlik ve gözlemcilik geçmişi olan Beldüz, sırasıyla 3. Lig, 2.Lig, TFF 1.Lig ve Türkiye Kupaları’nda orta hakemlik, ayrıca Süper Lig’de de birçok müsabakada ilave yardımcı hakemlik ve dördüncü hakemlik görevlerinde bulundu. Son 4 sezondur klasman gözlemciliği de yapan Beldüz, daha önceki dönemlerde İl Hakem Kurulu Başkan vekilliği de yapmıştı.

İŞTE YÖNETİM

Evli ve iki çocuk babası olan Ali Şükrü Beldüz, aynı zamanda geçtiğimiz sezon Süper Lig’e ismi verilen Trabzonspor’un efsane futbolcusu rahmetli Dozer Cemil’in de damadı. Bu arada Ali Şükrü Beldüz’ün Başkanlığındaki İl Hakem Kurulu yönetiminde şu isimler yer alıyor; Şenol Kutrup, Adnan Çağlar, Ali Çolak, Uğur Baş, Sönmez Yılmaz.
 
Editör: TE Bilisim