SALONLAR TEFTİŞ EDİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığında Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, Trabzon’daki spor tesislerini gezdi, kamplarda bulunan olimpiyattaki altın madalya umutlarımız milli takım sporcuları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Çarşıbaşı ve Hayrat Belediye başkanları ile de bir araya gelerek yeni yatırımlarla ilgili bilgi alan Başkan Çebi, “Hepimizin tek bir arzusu var. Öncelikle sağlık için 7’den 70’e herkes spor yapsın, ondan sonra da içlerinden başarılı gençleri tespit edelim, onlara tesisler başta olmak üzere güzel imkanlar hazırlayalım, bilimsel veriler ışığında onları geleceğe hazırlayalım, ulusal-uluslararası arenada bizi başarıyla temsil etsinler” dedi.


 
ZORLUOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile önemli konuları görüşmek üzere bir araya gelen Başkan Çebi, birçok spor tesisi ve yeni yatırımlarla ilgili görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette, ilde yapılacak olan Sporcu Performans Merkezi ile ilgili son gelişmeler masaya yatırıldı. Selçuk Çebi, “Başkanımız Murat Zorluoğlu, sporla iç içe olan bir insan, bu nedenle çalışmalarımız her konuda çok hızlı ve verimli şekilde gerçekleşiyor: Trabzon bir spor kenti, insanlar spor yapmayı seviyor, biz de onlara her türlü altyapıyı hazırlamak zorundayız. Bu konuda uyum içinde, el ele vererek başarılı işler yapıyoruz. Mevcutları yeniliyor, yenilerini bir bir şehrimize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.


 
BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPILDI

Beraberinde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile Hayrat’a giden Daire Başkanı Çebi, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ile bir araya geldi. İlçede yapılacak olan gençlik merkezi ve spor tesisleri hakkında bilgi alış verişinde bulunan Çebi, “Hayrat, bizim özellikle gelmek istediğimiz bir ilçeydi. Buraya bundan sonra bakanlığımızın yatırımlarından daha fazla faydalanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Gençlik merkezimizi tamamlayarak gençlerimize birçok etkinlik yapma fırsatı tanıyacağız.  Ve bu güzel ilçemizi, diğer her türlü spor tesisleri ile ilgili en kısa sürede yeni yatırımlarla buluşturmaya çalışacağız” diye konuştu.


 
SPORCULARIN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi’nin de katıldığı ziyaretler kapsamında Çarşıbaşı ilçesindeki statta incelemelerde bulunan Selçuk Çebi, Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile işbirliği içinde devam eden bu tesisin modernizasyonunu tamamlayarak gençlerin hizmetine sunacaklarını söyledi. İlçe Spor Müdürü Ali Şahin’den, ilçedeki spor çalışmaları ile ilgili bilgi alan Çebi, buradaki sporcularla da bir araya gelerek isteklerini dinledi.


 
BOKSÖRLERDEN MADALYA SÖZÜ ALDI

Başarılı spor adamı Selçuk Çebi ve beraberindekiler Trabzon’da kamp yapan Kadınlar Boks Milli Takımı ile Ümitler Judo Milli Takım sporcularını ziyaret etti. Altın yumruklarla yaptığı görüşmede, olimpiyatta Türkiye’ye altın madalya kazandıracak bir ekiple bir arada olma mutluluğunu yaşadığını söyleyen Çebi, “Türkiye’ye çok sayıda madalya getireceğinize yürekten inanıyorum” dedi. Çebi, Judo Milli takımının, özel yetenekli sporcularla dolu olduğunun altını çizdi. Güreş takımı ve Sporcu Eğitim Merkezi sporcularıyla da uzun süre sohbet eden Çebi, “Bu gençler bizim geleceğimiz ve onlardoan gelen talepleri en ince ayrıntılarına kadar değerlendirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim