Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere kullanıldı;

Trabzon’da bulunan Futbol A takımımızdaki bir oyuncumuzun, COVID-19 belirtileri hissetmesi nedeniyle yaptırdığı PCR testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır.

TRABZONSPOR'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Beşiktaş, korona virüs testleri pozitif çıkan Galatasaray ve Trabzonsporlu futbolcular için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Galatasaray'da 2, Trabzonspor'da ise 1 futbolcuda korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Beşiktaş, sosyal medya hesabından bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Covid-19 testleri pozitif çıkan Trabzonspor ile Galatasaray Spor Kulübü futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz."

Fenerbahçe de, bordo-mavili camia için sosyal medya hesabından bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:
"Covid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor Kulübü'nün oyuncusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."
Editör: TE Bilisim