Trabzonspor'da 20-29 Temmuz arasında gerçekleştirilecek Avusturya kampının yapılacağı Bad Haring Bölgesi'nin yakınlarındaki Innsbruck kentinde de Trabzonspor bayrağı dalgalanıyor.

Trabzonspor'un şampiyonluğu ile sona eren sezonda iş adamı Ayhan Kadıoğlu, yaşadığı eve 'Şampiyon Trabzonspor' yazan Trabzonspor bayrağı astı.

Kadıoğlu, "Trabzonspor'un şampiyonluğu bizleri burada gururlandırdı. Büyük mutluluk yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Yaklaşık 40 yıldır İnnsbruck’da yaşayan Ayhan Kadıoğlu 5 çocuğundan en küçüğü olan Berat Kadıoğlu’nun da diğer çocukları gibi fanatik bir Trabzonsporlu olduğunu ifade ederek “İşlettiğimiz pizza dükkanına formasıyla gelmeyi çok seviyor. İnnsbruck sokaklarında yürürken de formasını sırtından çıkarmıyor. Biz her ne kadar gurbette yaşıyor olsak da en büyük tutkumuz, vazgeçilmezimiz Trabzonspor’umuzun aşkıyla çocuklarımızı büyütüyoruz. Onlar da memlekette yaşıyor gibi Trabzonspor’u yaşıyorlar. Bu yüzden de başta evimiz olmak üzere bulunduğumuz her alana Trabzonspor bayraklarını asarak takımımıza olan sevgimizi gösterirken bir nebze de olsa o hasreti gidermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyük oğlu Bora Adam (Kadıoğlu) da futbolcu olduğunu ve geçtiğimiz sezon Kuşadasıspor’da oynadığını söyleyen Ayhan Kadıoğlu “Ailece futbolla hep iç içeyiz, futbolla yaşıyoruz. En küçük oğlum da abisi gibi iyi bir futbolcu olacağını şimdiden gösteriyor. Umarım bir gün tutkunu olduğumuz Trabzonspor’un bir takımında forma giyinirken onları görürüz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim