ÇOK GEÇ KALINDI

Trabzonspor’da yaşanan sakatlıkların ardından transferde hesaplar değişti. Harcama limitleri ve kontenjanı düşünerek transferde sessizliğe bürünen Bordo-Mavili ekipte Pereira’dan sonra yeni transferler Trondsen ile Marlon’un da ciddi sakatlıkları camiayı gelecek adına tedirgin etti. Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bordo-Mavili ekibin acil transferlerde çok geç kaldığı yönünde eleştiriler var.Uzun lig ve kupa maratonunda yaşanabilecek sakatlıklardan ötürü Trabzonspor’un alternatifli bir kadro oluşturması gerektiğine vurgu yapılıyor.
 
GÖZLER YOLLARDA

Bordo-Mavili ekip, geride kalan sezon bu sorununu fazlasıyla yaşamıştı. Bu anlamda Trabzonspor’un vakit kaybetmeden takviye yapması gerektiğine işaret ediliyor. Stoper mevkisi için Yordan Osorio ile Vitor Hugo, orta saha için Manuel Fernandes ile Ivan Marcone isimleri ön plana çıkmıştı. Osorio için Porto ve Hugo için Palmeiras’a son teklifler sunuldu ve yanıt bekleniyor. Bonservisi elinde olan Portekizli yıldız oyuncu Manuel Fernandes’ten de cevap bekleniyor. Arjantinli orta saha oyuncusu Ivan Marcone’nin de Trabzonspor’a transferine kesin gözüyle bakılıyor.



Pottker heyecanı
 
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Brezilya ekibi Internacional’da forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu William Pottker’i gündemine almıştı. Brezilya ekibiyle temasa geçen Trabzonspor, 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Pottker’in transferinde olumlu mesafe katetti. Brezilya basınına yansıyan haberlere göre de Pottker’in yeni kulübünün Trabzonspor olacağı belirtiliyor. Brezilyalı oyuncunun Abdülkadir Ömür’e alternatif olarak alınması düşünülüyor.
 
 
Editör: TE Bilisim