Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Trondsen’in sakatlığının ardından yeniden Brezilyalı orta saha oyuncusu Gregore’ye gözünü çevirdi. Yeni transfer Flavio’nun Bahia’dan eski takım arkadaşı olan Gregore için Trabzonspor, Brezilya ekibini son teklifini yaptı ve cevap bekliyor. Gregore transferinin de mutlu sonla noktalanması adına yoğun çaba harcanıyor.

Gregore’un gelmesi ile Trabzonspor’un orta saha kurgusunun daha farklı bir karaktere bürüneceği belirtiliyor. Bahia’da Flavio ile Gregore ikilisinin uyumu dikkat çekici bulunmuştu. Gregore’un da Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği öğrenildi. Özellikle Flavio’nun eski takım arkadaşına Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili çok olumlu konuştuğu belirtildi.
 
O OYUNCU SALCEDO MU?

 
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, savunma hattını Meksikalı stoper Carlos Salcedo ile kuvvetlendirmek için harekete geçmişti. Meksika ekibi Tigres ve savunma oyuncusu Salcedo ile her konuda anlaşmaya varılmıştı. Ancak harcama limiti dolu olan Bordo-Mavili ekip, Sörloth’un transferinin çözülmesini bekliyor. Sörloth konusunun ardından Salcedo transferinin resmen açıklanması bekleniyor. Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton da dün düzenlediği basın toplantısında forvet oyuncusu Benik Afobe’nin ardından hafta sonuna kadar bir oyuncunun daha gelmesini beklediklerini açıklamıştı. Newton’un işaret ettiği oyuncunun Meksikalı stoper Carlos Salcedo olduğu öğrenildi.
 
SERDAR DURSUN ATAĞI
 
 Kadro derinliği anlamında geçtiğimiz sezonun oldukça gerisinde olan Trabzonspor, takviye adına kolları sıvadı. Kongolu golcü Benik Afobe’yi Trabzon’a getiren Bordo-Mavili ekip, hücum hattını daha da güçlendirmek istiyor. Geride kalan sezon Almanya’da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken gurbetçi golcü Serdar Dursun konusunda Trabzonspor yeniden atağa geçti. Bundesliga 2 ekibi Darmstadt’ta forma giyen 28 yaşındaki golcü oyuncunun transferi için şartlar zorlanacak. Serdar Dursun, geçen yıl Darmstadt forması ile 36 maçta 19 gol atıp 3 asist yapmıştı. Serdar Dursun’un da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı biliniyor.
 
Editör: TE Bilisim