HER ŞEY ŞAMPİYONLUK İÇİN

Süper Lig’de geride kalan 12 haftalık süreçte 30 puanla namağlup lider durumda bulunan ve şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayan Trabzonspor, ara transfer dönemi için kadrosunu güçlendirme adına harekete geçti. Özellikle Gervinho’nun sakatlığının ardından sezonu kapatması, Edgar ve Djaniny’nin Afrika Kupası’na katılacak olmasından ötürü geniş çaplı bir transfer planı yapmaya başlayan Bordo-Mavili ekip yine nokta atışı takviyeler yapmayı hedefliyor.

MENAJERİ İLE RANDEVU AYARLANDI

Bordo-Mavili ekibin hücum hattı için Hatayspor’da forma giyen Mame Diouf’u gündemine aldığı biliniyor. 33 yaşındaki santrafor bu sezon 11 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Fırtına’nın uygun bir bedelle Diouf’u kadrosuna katabileceği belirtiliyor. Bordo-Mavili yöneticilerin Senegalli oyuncunun menajeriyle randevu ayarladığı da iddia edildi. Bordo-Mavili ekibin kanat transferi için Antalyaspor’un genç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar’ı yeniden gündemine aldığı öğrenildi.

SOL BEKE ÜÇ ADAY

Sezon başında da gündeme gelen ancak yüksek bonservis bedelinden ötürü geri adım atılan genç oyuncunun transferi için Akdeniz ekibiyle yeni bir görüşme yapılması gündemde. Bordo-Mavililerin öncelik verdiği mevkilerden biri de sol bek. Juventus’tan Luca Pellegrini, Lille’den Bradaric ve Sivasspor’dan Uğur Çiftçi gündemdeki isimler. Bordo-Mavililerin bu üç sol bekten birini kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: TE Bilisim