PEREZ COŞKUSU

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı 34 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Enzo Perez’in kulübü River Pilate ile olan bonservis konusunu çözüme kavuşturması bekleniyor. Trabzonspor’un her konuda anlaşmaya vardığı yıldız oyuncu Trabzon’a gelmek için yola çıkmaya hazırlanıyor. Kendisine gönderilen ön protokol sözleşmesini inceleyen Perez transferinin açıklanması bekleniyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla alınmasını istediği 34 yaşındaki yıldız oyuncu takımın liderliğini üstlenecek. Perez’in önceki akşam yakın dostları ile bir araya gelerek vedalaştığı gözlendi. Arjantinli yıldız, bu anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Bordo-Mavili taraftarlar da Perez için yapılacak olan resmi açıklamaya odaklanmış durumda.

RONDON GERİ SAYIMDA!

Hücum hattını güçlendirme adına girişimlerini sürdüren Trabzonspor, Venezuelalı golcü Salomon Rondon transferine kilitlendi. Menajerler tarafından önerilen yıldız golcü için scout ekibinin hazırladığı raporlar teknik direktör Abdullah Avcı’ya sunulmuştu. Avcı’nın da onay vermesinin ardından yönetim transfer için harekete geçti.

Çin’den ayrılmaya hazırlanan Salomon Rondon ile son detaylar görüşülüyor. Kısa süre içinde transferin netleşmesi bekleniyor. Bordo-Mavili ekip, Salomon Rondon’un dışında bonservisi Sassuolo’da bulunan 21 yaşındaki Danimarkalı golcü jens Odgaard’ı da sezon sonuna kadar kiralamak için İtalyan ekibine teklifini yaptı cevap bekliyor.

VİSCA İÇİN İKİ OYUNCU İSTEDİLER

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı bir süre önce Başkan Ahmet Ağaoğlu’ndan Başakşehir’den eski öğrencisi Edin Visca’nın alınması yönünde talepte bulunmuştu. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da almak için uzun süredir uğraş verdiği Visca için Başakşehir’in Trabzonspor’dan Hüseyin Türkmen ile Abdulkadir Parmak’ın yanı sıra bonservis ücreti talep ettiği ortaya çıktı. Bordo-Mavililer bu talebi değerlendiriyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararına göre hareket edilecek. Ancak Bordo-Mavili camia, Edin Visca’ya karşılık Hüseyin Türkmen ve Abdulkadir Parmak’ın verilecek olmasına tepki gösteriyor.

ADEMİ AÇIKLAMASI

Transferde genç ve gelecek vadeden yetenekli isimler üzerinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un Finlandiya Ligi takımlarından IFK Mariehamn’da forma giyen 21 yaşındaki golcü oyuncu Albion Ademi ile ilgilendiği iddia edilmişti. Takımın teknik direktörü Peter Mattson, 21 yaşındaki forvet oyuncuları Albion Ademi'ye büyük ilgi olduğunu açıkladı. Mattson, “Türkiye’den Trabzonspor, İsviçre’den Basel, Hollanda’dan AZ Alkmaar, Almanya’dan Greuther Fürth ile birlikte Hırvatistan’dan Hajduk Split’ten Albion Ademi için somut teklifler aldık” açıklaması yaptı. 21 yaşındaki oyuncu bu sezon 22 maçta 14 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Editör: TE Bilisim