SIRA PEREZ’DE

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın takıma liderlik ve ağabeylik yapması için transfer edilmesini istediği Arjantinli yıldız Enzo Perez ile de görüşmelerde sona gelindi. Bir süre önce temas kurulan oyuncunun menajeri ile son detaylar görüşülüyor. Formasını giydiği River Plate Kulübü ile sözleşme fesih konusunda da olumlu mesafe kat edildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Enzo Perez’i ısrarla istiyor. Enzo Perez’in de teklif geldikten sonra Trabzonspor ile ilgili araştırma yaptığı, aldığı bilgiler doğrultusunda Bordo-Mavili ekibe gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız oyuncuya yıllık 1 Milyon euro teklif yapıldı. Bordo-Mavili taraftarlar da Arjantinli yıldızın transferinin resmileşmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Yıldız oyuncunun transferinde ısrarcı olan Trabzonspor’un kısa sürede Perez’i açıklaması bekleniyor.

PASTORE BOMBASI!

Son olarak bir dünya yıldızı olan Javier Pastore Trabzonspor’a önerildi. Bonservisi Roma’da bulunan ve dört ay önce kalça ameliyatı olan Arjantinli 10 numaranın gündeme alındığı belirtildi.

Roma’nın bu sezon kadroda düşünmediği Pastore için İtalyan Kulübü’nün Trabzonspor’a bonservis konusunda kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor. Bordo-Mavili ekibin, ekonomik şartların oluşması ve oyuncunun sağlık durumunun iyi olması halinde transferi gerçekleştirebileceği belirtiliyor. Asıl mevkisi forvet arkası olan 31 yaşındaki Arjantinli yıldız Pastore, merkez orta saha ve sağ kanat mevkilerinde de oynayabiliyor.    

PİZARRO İDDİASI

Trabzonspor, Meksika ekibi Tigres'in ön liberosu Guido Pizarro'yla ilgileniyor. Güney Amerika basınındaki haberlere göre, 30 yaşındaki ön liberonun mukavelesi bu sezon sonunda biteceği için oyuncuyla direkt olarak temas kuruldu. Arjantinli futbolcunun menajerinin en geç 1 hafta içinde Türkiye’ye geleceği vurgulandı. Daha önce Sevilla ile Avrupa deneyimi yaşayan Pizarro’nun bu tecrübesi pek de iyi gitmemişti. Trabzon’un bu transferi bedelsiz bitireceği vurgulandı.

Editör: TE Bilisim