GÖZLER GOMEZ’DE

Trabzonspor, İtalya Seri A ekiplerinden Atalanta’da kadro dışı bırakılan 32 yaşındaki Arjantinli 10 numara Papu Gomez için harekete geçmişti. Atalanta’ya bonuslarla birlikte 4 milyon Euro bonservis ücreti öneren Trabzonspor, Arjantinli yıldıza da yıllık 2 Milyon Euro ve bonuslar içeren teklif yaptı. Atalanta ve Gomez’den cevap bekleyen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği 10 numara için şartları zorlayacak. Bu arada Gomez’in yıllık 2 Milyon 800 Bin Euro talep ettiği gelen bilgiler arasında. Bu arada Enzo Perez’den sonra Papu Gomez’in de Trabzonspor’un eski yıldızı Jose Sosa’yı arayıp Bordo-Mavili Kulüple ilgili bilgiler topladığı öğrenildi.

ROSE IÇIN TEKLIF

Sol bek transferi için bir süre önce gündeme alınan Tottenham forması giyen İngiliz oyuncu Danny Rose’a resmi teklif yapıldı. Sezon başında transfer edilen Marlon'dan yeterli katkıyı alamayan Fırtına, Rose'u kadrosuna katarak sol bek bölgesini güçlendirmek istiyor. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Rose, bu sezon Tottenham formasıyla sadece 2 maçta görev yapabildi. Rose ve Tottenham’dan teklif için geri dönüş bekleniyor. Bu arada Bordo-Mavili ekip, sağ bek transferi için de Juventus’un 20 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Wesley ile ilgileniyor. Genç sağ bek için Juventus ile temasa geçildi.

MUBARAK SÜRPRIZI

Transferde atağa kalkan Trabzonspor, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazire’nin 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Khalfan Mubarak’ı gündemine aldı. Sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında da oynayabilen oyuncu için girişimlere başlayan Trabzonspor’un transferde mutlu sona yakın olduğu belirtiliyor. Mubarak bu sezon 12 maçta 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Bordo-Mavili ekip, Kasımpaşa’dan Yusuf Erdoğan transferinden sonuç alamadığı taktirde Khalfan Mubarak’ı renklerine bağlayacak.


 

Editör: TE Bilisim