Süreci en az hasarla atlatmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu, görüşmelerin devam ettiğini belirtti, "Bu hafta ilgili kararın açıklanması konusunda bir beklentimiz vardı ancak süreç biraz daha uzayacak gibi görülüyor. İnşallah bu dosyayı en hafif hasar ile kapatacağız. İnancımız ve beklentimiz bu yönde" dedi.

3 Yıllık Planlama

Fotomaç'ın haberine göre Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından Başkan Muharrem Usta'nın seçim sürecinde koyduğu, '50'inci yılda şampiyonluk' hedefini de kademeli olarak gerçekleştirmeyi planladığı bildirildi. Bordo mavililerin önümüzdeki sezondan itibaren kabuk değiştirip 3 yıl içerisinde mali tablo ile birlikte futbol takımının tavan yapacağı bir döneme geçmeyi hedefleyeceği belirtildi.

Finansal Fair Play kriterleri kapsamında UEFA'dan gelebilecek muhtemel kısıtlama nedeniyle fazla transfer yapamayacak olan bordo mavili yönetimin altyapıya da ağırlık vereceği ifade edildi. Bu dönemi Trabzonspor ruhunu yakalama adına önemli bir fırsat olarak gören Trabzonspor camiasının da, yönetime destek verdiği belirtildi.

Bordo mavili yönetimin önümüzdeki sezon Avrupa hedefi içinde olan, sonraki yılda ise şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ni kovalayan bir takım kurmayı hedeflediği öğrenildi. Başkan Muharrem Usta da yeni bir yapı inşa edeceklerini belirterek, bu süreçte camiadan sabır istedi.

FOTOMAÇ
Editör: TE Bilisim