Penaltı Kaçtı 

Yaklaşık 30 Bin Trabzonspor taraftarının izlediği müsabakaya Bordo-Mavililer dengeli başladı. Savunmada ve hücumda görerek oynayan Fırtına 30’uncu dakikada Sosa’yla penaltı vuruşunu değerlendiremedi. Ancak bu dakikadan sonra sayısız kez rakip kaleyi yoklayan Trabzonspor, aradığı golü bir türlü bulamayarak soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 

Etkili Oyun

Karşılaşmanın ikinci yarısında zaman zaman Trabzonspor rakip kalede görülse de net pozisyonlar üretmekte zorlansa da oyun üstünlüğünü elden bırakmadı. Özellikle de 61’inci dakikada klasikleşmiş Trabzonspor taraftarının gösterisi anında Rodallega net bir şut çıkarsa da meşin yuvarlak ağlarla buluşmadı. Kalan dakikalarda zaman zaman İtalyan ekip etkili ataklarda bulunsa da İstanbul Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor zorlu 90 dakikada iyi bir görüntü ortaya koyarak müsabakayı 0-0’lık skorla tamamladı. 

Stat: Olimpiyat Stadı

Trabzonspor: Esteban**(Dk. 80 Uğurcan), Pereira** (Dk. 70 Semih **),Toure** (Dk. 62 Hosseini**), Mustafa** (Dk. 80 Hüseyin **), İbanez** (Dk. 88 Samican**), Kucka** (Dk. 75 Batuhan **), Onazi**, Sosa** (Dk. 62 Vahid Amiri **), Abdülkadir Ömür** (Dk. 79 Murat Cem**), Yusuf** (Dk. 75 Olcay**), Rodallega** (Dk. 70 Abdülkadir Parmak**)

Cagliari: Rafael****,Padoin**, Pisacane**, Andreolli**, Pajac**,Dessena**, Colombatto**, Deiola**Ioni?a**(Dk. 62 Lucas**)Sau**, Pavoletti**

GOL: Yok
 
Editör: TE Bilisim