Kritik Viraja Girildi
 
Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda şampiyonluğa kilitlenen Trabzonspor, zirve için iyice heyecanlandı. 20.haftayı bir maç eksiği ile 38 puanla üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor, Sivasspor’un mağlup olmasıyla şampiyonluk adına iyice umutlandı. Trabzonspor, ertelenen Yeni Malatya maçına kadar ligde kayıp yaşamaz ve rakibini mağlup ederse liderlik koltuğuna oturacak. 
 
Taraftar Umutlandı
 
Başkan Ahmet Ağaoğlu, her ne kadar Fenerbahçe galibiyeti sonrası, "Bir maçı almakla birlikte pembe rüyalar görmek, rüyalara dalmak, şampiyonluk şarkıları söylemek son derece yanlış olur" dese de bordo-mavili taraftarlar, hep bir ağızdan "O sene bu sene" tezahüratları yapmaya başladı. Ligde üst üste kritik maçlara çıkacak olan Trabzonspor’unbir taraftan da gözü rakiplerinin üzerinde olacak.
 
Rakipler ne yapacak?
 
Özellikle şu önümüzdeki 5 haftalık periyotta zirve yarışı içinde olan takımların alacağı sonuçlar şampiyonluk konusunu büyük oranda belirleyecek gibi görünüyor. Bordo-Mavili ekip, üst üste sırasıyla Gençlerbirliği (D), Sivasspor, Beşiktaş (D), Çaykur Rizespor ve Göztepe deplasmanlarına gidecek. Bu 5 maç arasında ertelenen Yeni Malatyaspor maçının da oynanması bekleniyor.
 
SİVAS (41)
 
Başakşehir
Trabzonspor (D)
Alanyaspor
Ankaragücü (D)
Galatasaray
 
BAŞAKŞEHİR (39)
 
Sivasspor (D)
Beşiktaş
Çaykur Rize (D)
Gaziantep
Göztepe (D)
 
TRABZONSPOR (38)
 
Gençlerbirliği (D)
Sivasspor
Beşiktaş (D)
Çaykur Rize
Gaziantep (D)
 
ALANYASPOR (38)
 
Fenerbahçe (D)
Gençlerbirliği
Sivasspor (D)
Beşiktaş
Çaykur Rize (D)
 
FENERBAHÇE (37)
 
Alanyaspor
Ankaragücü (D)
Galatasaray
Antalyaspor (D)
Denizlispor
Editör: TE Bilisim