TRABZONSPOR’U İYİ ANALİZ ETTİ

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş takımını  Trabzonspor  karşısına   4-5-1 düzeninde çıkardı. Kalabalık orta saha ile 2. Bölgede baskı yapan Yeşil-Beyazlılar Trabzonspor’un paslaşmasını önemli ölçüde engellerden hızlı ataklarla da özellikle ilk yarıda müsait gol pozisyonları yakaladı ancak bunları değerlendiremedi.

BALDE ŞAŞKINLIĞI

İlk 11’de solbekte Başakşehir’den alınan Aziz Behiç’e görev veren Keleş, Emre Taşdemir’i de sol ilerde oynattı. Keleş’in santraforda Yeşil-Beyazlıların en büyük gol umudu  İbrahima Balde yerine Umut’u oynatması  ise taraftar tarafından  yadırgandı. Nitekim Umut ilk yarıda yakaladığı iki önemli gol pozisyonunu değerlendiremedi.

OKAN YİNE HATA YAPTI

Kasımpaşa maçında yaptığı hata ile takımının yenik duruma düşmesine yol açan kaleci Okan da bunu tekrarladı. Orkun bomboş durumda  çok rahat alacağı  yandan gelen topu ıskalayınca  hemen yanı başındaki  Nvakamae’ye  de topu kafayla kaleye atmak kaldı.

FLAVİO İLE DİABETE OYNADI

Giresunspor’un bir yıllığına Trabzonspor’dan kiraladığı orta saha oyuncusu Flavio ile kanat oyuncusu Diabete Giresunspor ilk 11’in de yer aldılar. İki isim de  başarılı denecek bir futbol sergiledi.Bu arada Giresunspor’da kaptan olarak Trabzonspor’un eski futbolcularından Zeki Yavru çıktı.

AVCI KÜPLERE BİNDİ!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Giresunspor ile oynanan müsabakanın ilk yarısının son bölümlerinde Slovak yıldız Marek Hamşik'in yerde kaldığı pozisyonda devam kararı veren hakem Ali Şansalan'a büyük tepki gösterdi. 

Sinirlerine hakim olamayan Avcı, Şansalan tarafından sarı kart gördü. Yardımcıları tarafından sakinleştirilen Avcı’nın sinirden yedek kulübesinde su şişesini yere fırlatması gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim