İşte Komşu’da Atılan Başlıklar

Sport-fm.gr: AEK ağır hasta Ülkenin önde gelen spor radyolarından Sport Fm, internet sitesi üzerinde karşılaşmanın analizini yaptı. ‘AEK ağır hasta’ başlığıyla “AEK sezonun başında dağınık göründü. Maçı sadece 3-1 kaybettikleri için şanslılar” yorumu yapıldı.


Sdna: Aek Ağır Bir Yenilgi Aldı

Sdna internet sitesi maçın boş tribünler önünde oynandığını hatırlatarak, sarı-siyahlıların oynadığı futbolun da boş olduğunu belirterek “AEK Trabzonspor karşısında ağır bir yenilgi aldı. Avrupa’nın dışında kalmaya çok yaklaştı” ifadelerini kullandı. 

Enwsi: Aek’nın İşi Mucizeye Kaldı

Yunan ekibinin Trabzonspor karşısında beklentilerin çok altında kaldığı ve oldukça zayıf bir görüntü çizdiği ifade edildi. Maçın başlarında sadece iyi olduğu belirtilen AEK’nın işinin ikinci maçta oldukça zor olacağı vurgulandı.

Sportime: Aek’nın Görünüşü Trajik

Trabzonspor karşısında alınan yenilginin sarı-siyahlıları güç bur duruma sürüklediği belirtildi. Avrupa Ligi’nin dışında kalmanın aynı zamanda buradan gelecek önemli gelirlerin elden kaçmasına neden olacağı ifade edildi.
Naftemporiki: Ekuban Aek’nın Celladı Oldu

“AEK’nın rövanş öncesi avantaj için almak istediği skoru Trabzonspor elde etti. Orta sahada büyük boşluklar verdiler, savunmada zaaflara düştüler. Ekuban AEK takımını öldürdü, attığı üç golle celladı oldu”

Capitano: Trabzonspor Aek’yı Şok Etti

“Türk takımının aldığı 3-1’lik galibiyet, AEK’nın Avrupa macerasına erken veda edeceği anlamına geliyor. Şimdi deplasmanda bu skoru çevirmeye çalışacaklar ancak işleri çok zor olacak”


Gazzetta: Avrupa’ya Erken Veda Ettiler

“Craiova eşleşmesinden gereken dersler çıkarılmamış. Trabzonspor karşısında boş tribünler önünde alınan 3-1’lik yenilgi, AEK’nın Avrupa’ya erken vedası anlamına geliyor”
Editör: TE Bilisim