EFECAN GELİYOR

Trabzonspor, Efecan Karaca transferinde mutlu sona çok yaklaştı. İki sezondan buyana kadrosuna katmak istediği tecrübeli oyuncuyu yeniden gündemine alan Fırtına, Efecan Karaca ile anlaşmaya varırken Alanyaspor ile de el sıkıştı. Bordo-Mavililer, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncunun transferini para ve takas formülüyle noktalamaya hazırlanıyor.

Bu arada daha önce Bakasetas ve Siopis’in Trabzonspor’a transferini açıklayan Yeni Alanya Gazetesi yazarı Veysel Okşar, Efecan transferiyle ilgili, “Büyük bir aksilik olmadığı taktirde Efecan Trabzonspor’da, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Trabzonspor’a gelmeyi çok isteyen Efecan Karaca’nın da fedakarlık yaptığı belirtiliyor.

VISCA HEYECANI

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da gözler Edin Visca transferine çevrilmiş durumda. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Başakşehir’den eski öğrencisi Visca için şartları zorlayan Bordo-Mavili ekibin bu kez transferde sona çok yakın olduğu belirtiliyor. İlk yarının sona ermesinin ardından ülkesine giden Visca menajeri ile birlikte İstanbul’a geldi.

Visca’nın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağı ile görüşüp izin istediği öğrenildi. Trabzonspor’a gelmeyi çok isteyen Bosnalı yıldızın menajerinin Göksel Gümüşdağ ile yaptığı görüşmenin ardından Trabzonspor yönetimi ile de masaya oturacağı öğrenildi. Başakşehir’in Trabzonspor’dan ilk etapta 4 Milyon Euro talep ettiği biliniyor. Para ve oyuncu takası ile bu transferin netleşmesi bekleniyor.

PUCHACZ’DA GERİ SAYIM

Trabzonspor, Union Berlin’de forma giyen 22 yaşındaki Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz transferinde sona geldi. Oyuncuyla anlaşmaya varan Bordo-Mavili ekip, Alman ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor. Satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda teklifini yapan Bordo-Mavili ekip, Puchacz transferini bitirme adına geri sayıma geçti. Savunmanın yanı sıra hücuma verdiği katkı ile dikkat çeken Puchacz’ın transferi halinde şampiyonluk yolunda Trabzonspor’a büyük katkı yapacağı konuşuluyor.

Editör: TE Bilisim